Field Service Technician (osa-aikainen), Kuopio, Proservia

Proservia on ManpowerGroup-konserniin kuuluva IT-loppukäyttäjätukea tarjoava yksikkö. Suomessa tuotamme Lähituki-, Service Desk- ja Elinkaaripalveluja valtakunnallisesti 200 asiantuntijan voimin. Autamme asiakkaitamme tuottamaan skaalautuvia, korkealaatuisia palveluita heidän omille asiakkailleen ja loppukäyttäjilleen. Globaalin organisaatiomme ansiosta pystymme palvelemaan sekä paikallisia että kansainvälisiä asiakkaita. Vuosittain tuemme yli 150 000 loppukäyttäjää käsittelemällä saman määrän palvelupyyntöjä. www.proservia.fi

Oletko asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot?
Onko sinulla hyvät perustiedot ja osaaminen tietotekniikasta?
Mukaudutko sujuvasti muuttuviin työtilanteisiin ja pystytkö itsenäiseen työskentelyyn, sekä toimimaan joustavasti tiimin jäsenenä?


Jos vastasit kyllä edellisiin kysymyksiin, olet etsimämme henkilö työskentelemään vahvassa lähitukitiimissämme. Tarjoamme sinulle monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä kasvavassa organisaatiossa.

Haemme nyt henkilöä Kuopioon toistaiseksi voimassa olevaan osa-aikaiseen työsuhteeseen, työskentelemään vähintään kolmena päivänä viikossa, viikoittaisen työajan ollen 15 - 37,5h/vko. Työ on päivätyötä 7,5h/päivä ja työaika sijoittuu normaalisti arkisin kello 8-16 välille, joissain tapauksissa myös liukuva työaika kello 7-17 välillä voi olla mahdollinen. Työsuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

IT-lähitukitehtävät keskittyvät tietoteknisten ongelmien ratkaisuun useiden eri yritysasiakkaiden tiloissa, ja voivat pitää sisällään myös esimerkiksi työasema-asennuksia, kassapäätejärjestelmien laitetukea, sekä IT-laitteiden pakkaamiseen liittyviä tehtäviä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

* Windows 10 käyttöjärjestelmän hallintaa, ja ymmärrystä LAN/WLAN-verkoista

* Oma-aloitteista ja asiakaslähtöistä palveluasennetta

* IT-alan opintoja ja alan työkokemusta

* Suomen- ja englanninkielen hyvää kirjallista ja suullista osaamista, muu kielitaito saatetaan katsoa eduksi

* B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta

Tarjoamme työntekijöillemme puhelinedun ja virike- sekä lounasetua.

Tehtävään valittavalle henkilöille tullaan tekemään turvallisuusselvitys. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja hakemuksia käsitellään sitä mukaa kun niitä saapuu, eli haethan paikkaa mahdollisimman pian!
Ilmoitathan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi (tuntipalkka) sekä mahdolliset suosittelijat, ja liitäthän CV:si hakemuksen liitteeksi.