Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Field Service Technician, Pirkanmaa, Proservia

Proservia on ManpowerGroup-konserniin kuuluva IT-loppukäyttäjätukea tarjoava yksikkö. Suomessa tuotamme Lähituki-, Service Desk- ja Elinkaaripalveluja valtakunnallisesti 200 asiantuntijan voimin. Autamme asiakkaitamme tuottamaan skaalautuvia, korkealaatuisia palveluita heidän omille asiakkailleen ja loppukäyttäjilleen. Globaalin organisaatiomme ansiosta pystymme palvelemaan sekä paikallisia että kansainvälisiä asiakkaita. Vuosittain tuemme yli 150 000 loppukäyttäjää käsittelemällä saman määrän palvelupyyntöjä. www.proservia.

Oletko asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot?
Sinulla on hyvät perustiedot ja osaaminen tietotekniikasta sekä yleisimmistä toimistosovelluksista. Mukaudut sujuvasti muuttuviin työtilanteisiin ja pystyt itsenäiseen työskentelyyn, sekä toimimaan joustavasti tiimin jäsenenä.

Jos vastasit kyllä edellisiin kysymyksiin, olet etsimämme henkilö työskentelemään vahvassa lähitukitiimissämme. Tarjoamme sinulle monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä kasvavassa organisaatiossa.

Haemme kolmea IT-lähitukihenkilöä määräaikaiseen työsuhteeseen. Työtehtävät keskittyvät työasema-asennuksiin. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työsuhde on kokoaikainen (37,5 h/vko) ja määräaikainen (2 paikkaa päättyy 19.6.2020 ja 1 paikka päättyy 30.6.2020). Työ edellyttää liikkumista koko Pirkanmaan alueella, työ on päivätyötä ja työaika sijoittuu arkisin kello 8-16 välille.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Oma-aloitteista ja asiakaslähtöistä asennetta
  • IT-alan opintoja ja alan työkokemusta
  • Kokemusta Microsoft- ja OS X -käyttöjärjestelmistä sekä yleisistä toimistosovelluksista
  • Kokemusta yleisimmistä mobiilikäyttöjärjestelmistä
  • TCP/IP tekniikoiden perusteet
  • Suomen- ja englanninkielen hyvää kirjallista ja suullista osaamista.
  • B-ajokortti ja oma auto ovat tehtävässä välttämättömiä

Tehtävään valittavalle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys.
Ilmoitathan hakemuksessasi palkkatoiveesi sekä mahdolliset suosittelijat.

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten hae tehtävää mahdollisimman pian! Haku rekisteröidyllä CV:llä osoitteessa www.manpower.fi linkittämällä se tehtävään klikkaamalla "Hae nyt"-painiketta rekisteröitymisen/kirjautumisen jälkeen.