Field Service Technician/ Mekaanikko,Secodi

SECODI on konserni, jossa yhdistyy sekä perheyritys- että kansainvälinen verkosto. SECODILLA sinulla on mahdollisuus liittyä työhönsä intohimoisesti suhtautuvaan tiimiin ja työskennellä itsenäisesti kannustavassa, dynaamisessa ja runsaasti mahdollisuuksia tarjoavassa ympäristössä. SECODILLA huolehdimme ammattitaitosi kehittämisestä ja kouluttamisesta.

Jo neljännesvuosisadan SECODI on toiminut markkinoiden johtavien moottoreiden ja niiden varaosien jakelijana sekä tarjonnut asiakkailleen erikoisosaamista ja palvelua.
SECODI keskittää tahdonvoimansa ja kapasiteettinsa kunnianhimoiseen, pitkäntähtäimen ohjelmaan: Kumppanuussopimukset alansa johtavien valmistajien kanssa ja yrityssuunnitelma, joka mahdollistaa riittävän laajasti pätevien työntekijöiden kiinnostuksen ja määrän, johdon täsmällisyyden, parhaiden tietokonevälineiden kehittämisen, vastuiden jakamisen ja suoritusten tukemisen. http://www.secodi.fi/fi

Haemme nyt asiakkaamme Vantaan toimipisteelle

FIELD SERVICE TECHNICHIAN / MEKAANIKKOA

Työskentelemään off road ajoneuvojen parissa (traktorit, rakennustyömaakoneet, maansiirtokoneiden tms.) huolto-, kunnossapito- ja korjaustöissä. Tehtävään kuuluu olennaisesti paljon matkustamista asiakkuuksiemme huoltopyyntöjen mukaan ja tarjoamme tätä varten yrityksen ajoneuvon käyttöösi.

Työtehtäviisi kuuluvat mm.
-Huollot, säädöt, vianmäärittelyt, korjaukset - alusta, jarrut, hallintalaitteet, moottori, voimansiirto, ohjaus-, sähkö- ja polttoainejärjestelmät
-Lisävarusteiden asennukset
-Sähköjärjestelmien vikakoodien tulkinta, komponenttien vaihto
-Huolto - määriteltyjen osien ja osaryhmien toiminnan ja kunnon tarkistus, säädöt valmistajan ohjeiden mukaiseksi, määräajoin vaihdettavien tai loppuun kuluneiden osien vaihto/uusinta

Toivomme, että sinulla on
-Soveltuva koulutus, voit olla esimerkiksi raskaskoneasentaja tai ajoneuvoasentaja, tai sinulla on työkokemuksen kautta hankitut vastaavat taidot
-Työkokemusta off-road raskaan kaluston asennustehtävistä
-Moottoritekniikan, sähkötekniikan, hydrauliikan perusosaaminen
-Ajantasaiset IT-taidot
-Perustason englannin kielen taito on oleellista tehtävässä, sillä yrityksen virallinen kieli on englanti

Olet innostunut työstäsi sekä motivoitunut oppimaan uutta ja näyttämään kykysi. Ymmärrät turvallisten työtapojen välttämättömyyden ja haluat olla mukana kehittyvässä tiimissämme. Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä mukavassa ja osaavassa työyhteisössämme.

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Aloitamme ensimmäisen haastattelukierroksen jo hakuajan puitteissa ja täytämme position heti oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Suvi Väänänen suvi.vaananen@manpowergroup.fi sekä Recruitment Consultant Laura Parviainen laura.parviainen@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.