Field Service Technician, Tampere, Proservia

Lähituen palvelumme ulottuvat ympäri maata, ja tarjoamme asiakkaillemme paikan päällä tapahtuvaa tukea riippumatta siitä, missä päin Suomea he sijaitsevat. Toimintamme elinkaaripalveluissa on kasvussa ja haemmekin nyt vahvistuksia henkilöstöömme Tampereelle Field Service Technician -tehtäviin keskittyen laitteiden asennuksiin ja vaihtoihin asiakkaidemme toimipisteissä.

Haemme kolmea (3) Field Service Technician henkilöä määräaikaiseen työsuhteeseen 30.6.2021 asti. Työt alkavat mahdollisimman pian sopivien henkilöiden löydyttyä. Työsuhde on kokoaikainen (37,5 h/vko) ja työaika sijoittuu tyypillisesti arkisin kello 8-16 välille.

Ketä etsimme?

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (datanomi tai IT-tradenomi) tai harrastuneisuuden avulla hankittua osaamista perustietotekniikasta. Olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on halu työskennellä ihmisten parissa vuorovaikutustilanteissa. Arkemme on välillä hektistä, joten kestäthän ajoittaiset aikataulupaineet ja kykenet järjestelemään omaa työskentelyäsi muuttuvissa tilanteissa. Työ on liikkuvaa Tampereen ja muun Pirkanmaan alueella, joten B-ajokortti ja oma auto ovat edellytys tehtävissä.

Mitä meiltä saat?

Proserviassa vastaamme asiakkaidemme tämän päivän etä- ja lähituen haasteisiin, mutta valmistaudumme myös huomisen tuomiin pulmiin jatkuvasti kehittämällä uutta. Nyt on hieno hetki myös sinun hypätä mukaan! Kanssamme pääset kehittämään osaamistasi ja tueksesi saat asiantuntevan lähitiimin.

Hae mukaan!

Hae tehtävää osoitteessa www.manpower.fi rekisteröitymällä ja linkittämällä CV:si. Ilmoitathan hakemuksessasi palkkatoiveesi sekä mahdolliset suosittelijat. Tehtävään valittavalle henkilölle teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Proservia on ManpowerGroup-konserniin kuuluva IT-loppukäyttäjätukea tarjoava yksikkö. Tuotamme Lähituki-, Service Desk- ja Elinkaaripalveluja valtakunnallisesti 200 asiantuntijan voimin. Skaalautuvien palveluiden lisäksi kehitämme uusia innovatiivisia ratkaisuja, jotka helpottavat asiakkaidemme sekä heidän loppukäyttäjiensä arkea. Globaalin organisaatiomme ansiosta pystymme palvelemaan paikallisia ja kansainvälisiä asiakkaita. Vuosittain tuemme Suomessa yli 150 000 loppukäyttäjää käsittelemällä saman määrän palvelupyyntöjä. www.proservia.fi