Financial Specialist

Tutkimus- ja koulutusympäristössä toimiva asiakkaamme etsii uutta FINANCIAL SPECIALISTIA tiiminsä vahvistukseksi.

Arkesi koostuu monipuolisista taloushallinnon tehtävistä. Pääsääntöisesti vastuullasi on ostolaskujen hallinta, maksatukset ja kirjanpidon avustavat tehtävät. Lisäksi työtehtäviisi kuuluu neuvontaa sekä mahdollisesti myyntilaskutusta, projektikirjanpitoa ja -seurantaa, sekä muita taloushallinnon työtehtäviä oman mielenkiintosi ja osaamisesi mukaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisten tehtävien lisäksi hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen, mukavan työyhteisön, jossa tukenasi on muu talousryhmä ja ystävälliset ja työstään innostuneet kollegat. Henkilökunta kuvailee yhteishenkeä "älyttömän hienoksi" ja työkavereita "enemmän kuin työkavereiksi".

Toivomme sinulta:

  • Useamman vuoden kokemusta taloushallinnosta
  • Perusymmärrystä kirjanpidosta ja maksatuksesta
  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta taloushallinnon alalta
  • Taloushallinnon keskeisen lainsäädännön ja kirjausperiaatteiden tuntemusta
  • Hyviä kommunikaatiotaitoja
  • Englannin kielen suullista ja kirjallista perusosaamista
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä, huolellisuutta ja oma-aloitteisuutta

Palkkaus asettuu 3100-3200€/kk välille osaamisestasi riippuen. Toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Espoon Keilaniemessä. Käytössä on liukuva työaika ja kattavat etätyömahdollisuudet. Työsuhde solmitaan aluksi Manpowerin kanssa ja hyvän yhteistyön jälkeen asiakkaamme tarkastelee mahdollisuutta palkata henkilö omille listoilleen.

Kiinnostuitko ja voisitko olla etsimämme henkilö? Hienoa!

Hakeminen on yksinkertaista ja nopeaa sivustomme kautta; pelkkä CV, puhelinnumero & sähköpostiosoite riittävät osoittamaan kiinnostuksesi tehtävää kohtaan! Klikkaamalla "Hae"-painiketta pääset vaivattomasti liittämään tietosi ja osoittamaan taustasi tehtävää varten.

Rekrytointi toteutetaan yhdessä Manpowerin kanssa ja konsulttimme ovat sinulle avuksi mielellään sekä vastaavat mahdollisiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Rekrytointiprosessista vastaavat Manpowerin konsultit:

Oona Criado, [email protected], 040 185 8306
Roosa Marjanen, [email protected], 040 567 9360

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.