Finanssialan tehtäviin elokuusta 2022 - Nordea

Nordea on pohjoismainen yleispankki, joka tarjoaa kattavia palveluja. Vuonna 2021liiketoiminnan tuotot olivat 9,6 miljardia euroa ja taseen loppusumma oli 570,4miljardia euroa. Nordean päämarkkina-alueena toimii Suomi, Ruotsi, Norja ja Tanska. Nordea on markkina-arvolla mitattuna Euroopan kymmenen suurimmanfinanssipalveluyrityksen joukossa. Nordea on taloudellisesti vakaa pankki ja yksi harvoista eurooppalaisista pankeista, joilla on AA-luokitus.


Oletko rahoitus-/finanssialan ammattilainen tai työstä ja alasta kiinnostunut?

Kauttamme on auki useita eritason rahoitus-/finassialan työtehtäviä asiakkaallemme Nordealle Helsinkiin. Voit olla alalla aloitteleva tekijä tai jo kokenut konkari, otamme mielellämme vastaan hakemuksia eri tilanteissa olevilta hakijoilta.

Töiden aloitus tapahtuu elokuussa 2022, joten hakemalla jo nyt tehtävään, voit varmistaa alkukesästä tulevan syksyn työmahdollisuuden!

Haemme työntekijöitä seuraaviin nimikkeisiin/tehtäviin:

- Palveluneuvoja Nordean puhelinasiakaspalveluun
- KYC (Know your customer) - Process officer
- Credit Data Collection Specialist

Etsimiämme henkilöitä yhdistää kiinnostuneisuus rahoitusalalle sekä pankkimaailmaan, tarkka työote sekä luotettavuus. Työntekijältä arvostamme lisäksi itsenäistä asennetta, tehokkuutta sekä oma-aloitteisuutta. Kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin ja työskentelet hyvin osana tiimiä. Hyvät tietotekniset taidot sekä kokemus menestyksekkäästä projektityöstä nähdään eduksi. Palveluneuvojan tehtävässä painotetaan lisäksi asiakaspalvelutaitoja.


Tarjoamme sinulle:

- Mahdollisuuden kehittää osaamistasi mielenkiintoisessa finanssialan työympäristössä
- Tärkeän tehtävän osana päivittäistä pankkitoimintaa
- Tilaisuuden päästä työskentelemään yhteen Pohjoismaiden suurimmista pankeista

Työpaikat sijaitsevat Helsingin Vallilassa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Työt ovat kokoaikaista ja työsopimuksen kesto vaihtelee hieman työtehtävän mukaan. Pääpiirteisesti pituus on aluksi noin 3 - 6 kk ja jatkomahdollisuus löytyy! Myös työaika hieman vaihtelee paikkakohtaisesti (aamu-/iltavuorot arkena/viikonloppuisin). Työsuhde solmitaan aluksi Manpowerin kanssa. Palkkaus rahoitusalan TES:n mukaan.


Olemme työllistäneet viimeisen vuoden aikana yli 100 finanssi-/rahoitusalan ammattilaista erilaisiin tehtäviin, joten lähettämällä hakemuksen juuri kauttamme, saattaa se olla hyvin sinunkin mahdollisuutesi työllistyä alalle! Myös useat kymmenet henkilöt ovat saaneet tehtävien kautta vakituisen työsuhteen Nordealta, joten työssä onnistuminen voi avata sinulle ovia myös pitkässä juoksussa.


Hakeminen?

Mikäli kiinnostuit finanssialan tehtävistä kauttamme Nordealla, lähetä meille hakudokumenttisi (CV ja/tai hakemuskirje). Hakeminen on nopeaa ja helppoa Manpowerin hakulinkin kautta! Otamme sinuun yhteyden tämän jälkeen mahdollisimman pian.


Mikäli haluat kysyä paikoista vielä lisätietoja, voit ottaa yhteyden Manpowerin rekrytointikonsultteihin Elina Ruha [email protected] ja Laura Parviainen [email protected]

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.