Floor Manager / Tiiminvetäjä

L'Oréal Finland Oy on Suomen johtava kosmetiikka-alan yritys, joka edustaa kauneutta ja hyvinvointia. L'Oréal Finland Oy edustaa päivittäisen kosmetiikan markkinajohtajia - L'Oréal Paris, Maybelline, NYX Professional MakeUp, Garnier, Essie.

L'Oréal Finland Oy hakee kauttamme palveluhenkistä tiimipelaajaa
FLOOR MANAGERIN / TIIMINVETÄJÄN TEHTÄVÄÄN


päivittäiskosmetiikan osastolle Sokos Helsinkiin. Tehtävä on täysaikainen (5pv/vko) ja vakituinen ja alkaa mahdollisimman pian henkilön löydyttyä. Töitä tehdään tavaratalon aukioloaikojen mukaisesti.

Tehtäviisi kuuluu
- toimiminen tiiminvetäjänä omalle tiimille
- tiimin sitouttaminen myyntitavoitteisiin
- työvuorosuunnittelu, ulosmyyntien raportointi, tapahtumien organisointi
- myyntiständeistä ja tavaratilanteesta vastaaminen sekä varastojen ylläpito
- myynti- ja asiakaspalvelutyötä sekä meikkipalveluiden tuottamista Beauty Advisorin roolissa nimetyssä myyntipisteessä sekä siinä esimerkillisesti toimimista
- toimit brändien asiantuntijana ja lähettiläänä

Tehtävässä menestyminen edellyttää
- Vahvaa kauneudenhoidon ja kosmetiikka-alan kiinnostusta ja osaamista
- Soveltuvaa koulutusta (esim. kosmetologi)
- Intohimoa kosmetiikkamyyntiin
- Esiintymishalukkuutta ja -kyvykkyyttä
- Asiakaslähtöisyyttä ja helposti lähestyttävää otetta - olet aidosti kiinnostunut asiakkaiden tarpeista
- Motivoituneisuutta sekä vahvaa kommunikaatio ja organisointikykyä
- Myyntihenkisyyttä ja tavoitteellisuutta
- Todellista tiimipelaajan luonnetta
- kykyä ottaa vastuuta tiimin vetämisestä. Aiempi kokemus tiiminvetäjänä toimimisesta katsotaan eduksesi.
- Kielitaidosta saat plussaa!

Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän mukavassa tiimissä ja hyvien tuotteiden parissa. Pääset työskentelemään päivittäiskosmetiikan huippubrändien parissa!

Kiinnostuitko? Hienoa! Hae tehtävää mahdollisimman pian, mutta viimeistään 5.7.2022 jättämällä CV ja mahdollinen hakemuskirje ilmoituksessa olevan Hae -painikkeen kautta. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Haastattelut tehtävään järjestetään kuun vaihteen tienoilla ja heinäkuussa. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Heidi Yrjä: [email protected]

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä. Vuosittain rekrytoimme yli kolme miljoonaa ihmistä vakinaisiin ja määräaikaisiin tehtäviin ja tarjoamme kattavia henkilöstöalan palveluja. Manpowerilla on yli 3500 toimistoa 80 maassa. Suomessa palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Olemme asiantuntijasi muuttuvassa työmaailmassa. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.