Global Equipment Trainer

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.Sleipner Finland Oy kehittää ja valmistaa innovatiivisia ratkaisuja tela-alustaisten laitteiden siirtämiseen. Ensimmäinen versio Sleipneristä on luotu 1996 ja se on ollut käytössä siitä alkaen. Ratkaisuillamme autamme asiakkaitamme lisäämään tuottavuutta parantamalla laitteiden siirrettävyyttä. Samanaikaisesti päästöt ja laitteiden huoltotarve pienenevät. Tuoteperheemme on tunnettu maailmanlaajuisessa kaivos-, louhinta- ja maansiirtoteollisuudessa. www.sleipner.com

Kasvumme jatkuu ja haemme kansainväliseen työympäristöön

Global Equipment Traineria

Vastaat laitteiden käyttöönoton ja kunnossapidon lähikoulutuksista paikan päällä. Hyödynnämme myös simulaattoreita, ja uusimmat niistä kulkevat mukanasi. Osa koulutuksista voidaan toteuttaa myös Teams-koulutuksina. Valmistelet itse koulutusmateriaalin, sovit asiakkaidemme kanssa koulutusten järjestämisestä sekä niiden aikataulutuksesta. Pääset myös kouluttamaan jälleenmyyjiemme paikallisia kouluttajia.

Tehtäviisi kuuluu koulutusprosessimme kokonaisvaltainen kehittäminen (lähi-, verkko- ja simulaattorikoulutukset). Tavoitteenamme on kehittää erityisesti e-Learning kokonaisuutta. Sen piiriin kuuluvat tällä hetkellä kuskit, joten osallistut huollolle suunnattavan kokonaisuuden rakentamiseen. IT-osaamista meiltä löytyy eli verkkokoulutusten tekniseen puoleen saat tarvittaessa tukea.

Meillä Sleipnerilla asiakastyytyväisyyden ja parhaan asiakaskokemuksen varmistaminen ovat keskiössä, ja tässä sinulla on tärkeä rooli asiakaspalvelutukemme teknisen koordinoinnin osalta. Tehtävässä raportoit operatiiviselle johtajalle.

Menestyt tehtävässä, kun sinulla on

 • kaivosalan tuntemusta ja kaivoskaivinkoneiden kuljettajan käyttökokemusta
 • riittävää ymmärrystä muista kaivoslaitteista
 • ymmärrystä kaivosalan HSE-periaatteista (health, safty, environment)
 • aitoa halua ja joustavuutta matkustaa ympäri maailmaa
 • riittävällä tasolla olevat MS-Office-taidot
 • hyvät esiintymis- ja esitystaidot; sekä paikan päällä että verkossa
 • kykyä organisoida ja luovia, mutta myös ratkaista erilaisia ongelmia
 • englannin suullinen ja kirjallinen taito, käytät molempiä päivittäin työssäsi

Eduksi katsotaan perusymmärrys huolloista.

Tarjoamme sinulle

 • mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden kansainvälisessä työympäristössä
 • mahdollisuuden hyödyntää omaa osaamistasi koulutuskokonaisuuksien kehittämiseen
 • organisaatiorakenteemme on matala ja äänesi tulee varmasti kuulluksi
 • tilaisuuden sekä kehittyä itse ammattilaisena että kehittää toimintaamme
 • erittäin kilpailukykyiset tuotteet ja palveluratkaisut
 • organisaation tuen, sekä mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit

Toimistomme sijaitsee Jyväskylässä, mielellämme näemme sinua myös siellä.

Kiinnostuitko? Hae vaikka heti, kuitenkin viimeistään 20.6.2024 www.experis.fi sivujemme kautta. Liitä mukaan hakemus, CV ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoinnin kumppanimme Pirjo Levänen, puh. 0400 238 418, [email protected].

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.