Graduate-ohjelma .NET Full Stack, Experis Academy

Experis Academy on uniikki mahdollisuus uraan IT-alalla. Koulutusohjelmamme on suunniteltu työmarkkinoiden vaatimuksia silmällä pitäen ja yhdistämme sinut töihin Suomen johtaviin yrityksiin. Graduate-ohjelmassamme opit ja kehityt teknologioiden parissa, jotka ovat kysyttyjä markkinoilla ja takaavat sinulle kiihdytyskaistan mielenkiintoisiin tehtäviin. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden syventää osaamistasi palkallisessa koulutuksessa ja kehittää itseäsi haastavissa asiakkaidemme projekteissa, vakituisessa työsuhteessa. Experis Academy on yksi pohjoismaiden suurimmista IT-vastavalmistuneiden työnantajista ja olemme osa kansainvälistä ManpowerGroup-konsernia.

Haluatko kehittyä halutuksi .NET kehittäjäksi? Me etsimme juuri sinua!

Tuntuuko sinusta, että opinnot menivät ohi vauhdilla ja et päässyt syventymään tarpeeksi sinua kiinnostaviin asioihin ohjelmoinnissa? Voisiko fronttisi keskustella paremmin tekemäsi backin kanssa? Haluaisitko olla luomassa vaativia backend-toteutuksia ja luoda käyttäjäystävällisiä ratkaisuja Microsoftin teknologioilla? Jos vastasit näihin kysymyksiin kyllä, jatka lukemista niin kerromme, miksi sadat vastavalmistuneet pohjoismaissa ovat valinneet Experis Academyn Graduate-ohjelman. Aloitamme uuden .NET Full Stack Graduate-ohjelman tammikuussa 2022 ja rekrytoimme kahdeksan (8) uutta jäsentä tiimiimme. Olisiko sinä yksi heistä?

Mistä Graduate-ohjelmassamme on kyse?

Graduate-ohjelmamme koostuu kahdesta eri kokonaisuudesta, kolmen kuukauden intensiivijaksosta sekä 12 kuukauden erikoistumisjaksosta asiakasprojektissa. Erikoistumisjakson jälkeen valmistut ohjelmasta, jonka jälkeen voit saada pysyvän työpaikan asiakkaaltamme tai jatkaa työskentelyä konsulttina kanssamme. Ohjelman tarkoituksena on kehittää sinun osaamistasi nopeassa aikataulussa, jotta saat parhaan mahdollisen lähdön urallesi.

Ohjelma käynnistyy tammikuussa kolmen kuukauden virtuaaliopinnoilla, joka koostuu kolmesta kokonaisuudesta - Back-end (.NET Framework), Front-end (Javascript) ja tiimissä tehtävästä Full Stack- projektista. Intensiivijakson kouluttajilla on koodarin työkokemus sekä pedagoginen opettajan pätevyys, jonka avulla varmistamme, että saat parhaan mahdollisen avun kehittymisesi tueksi. Maksamme sinulle jo intensiivijaksolta rahallista korvausta kolmen kuukauden ajan.

Kiihdytetyn oppimisjakson jälkeen aloitat työskentelyn sertifioituna IT-konsulttina asiakasprojektissamme, vakituisessa työsuhteessa. Erikoistumisjakso kestää 12 kuukautta, jonka aikana pääset käyttämään intensiivijakson aikana opittuja työkaluja ja syventämään osaamistasi uudelle tasolle. Maksamme sinulle työsuhteen alkaessa palkkaa noin 3200€/kk, riippuen taustasi ja osaamisestasi.

Ohjelman aikana tulet tutustumaan myös muihin ohjelmassa oleviin henkilöihin Experis Buddy-toiminnan, aamukahvien ja esimerkiksi virtuaalisten afterwork -tilaisuuksien merkeissä. Pääset luomaan kansainvälisen koodariverkoston, josta on sinulle suuri hyöty myös tulevaisuudessa! Lue lisää meistä nettisivuiltamme tai seuraa konsulttiemme arkea somekanavissamme.

Mitä hyödyt Graduate-ohjelmastamme?

Me erotumme joukosta tarjoamalla ohjelman ja urapolun, joka on kehitetty juuri vastavalmistuneille ohjelmistokehittäjille, jotka haluavat saada kiihdytetyn alun uralleen. Tulet käyttämään uusimpia teknologioita ja metodeja, joille on huutava pula työmarkkinoilla tulevaisuudessa. Tulet keräämään uniikin verkoston muista Experis Academyn konsulteista, asiakkaista ja sidosryhmistä sekä halutut Microsoftin sertifioinnit, joista hyödyt urallasi myös ohjelman jälkeen. Takaamme sinulle vakituisen työpaikan ja uran konsulttina mielenkiintoisissa asiakasprojekteissamme. Intensiivisen koulutuksen ja erikoistumisjakson yhdistelmä mahdollistaa sinulle monipuolisen osaamisen keräämisen lyhyessä ajassa.

Miksi hakea ohjelmaan?

  • Syvennät omaa osaamistasi ja hankit teknisiä sekä pehmeitä taitoja, jotka ovat kysyttyjä työmarkkinoilla. Näin saat lentävän lähdön urallesi Full Stack-kehittäjänä
  • Kehityt osaajaksi, joka hallitsee modernien työkalujen käytön ja nykyaikaset projektityöskentelyn periaatteet sekä ohjelmointiin liittyvät työelämän standardit
  • Saat henkilökohtaista mentorointia koodaukseen ja urakehitykseen liittyen
  • Mielenkiintoiset projektit, teemme yhteistyötä paikallisten sekä globaalien yritysten kanssa

Etsimme henkilöitä, joilla on:

  • Korkeakoulu- tai ammattitutkinto tietotekniikka-alalta. Huomioimme myös opintojen loppuvaiheessa olevat henkilöt tai sivuaineena ohjelmistotuotantoa lukeneet
  • Mahdollisuus aloittaa ohjelmassa täysiaikaisena tammikuussa 2022
  • Halu ja motivaatio kehittyä Full Stack-kehittäjäksi sanan aidossa merkityksessä
  • Pidät monimutkaisten asioiden mallintamisesta ja ratkaisusta, etkä pelkää haasteita, kun koodi ei toimi
  • Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea sekä englantia

Tulet syventymään Graduate-ohjelman aikana seuraaviin teknologioihin:

C#, .NET, ASP .NET, Azure, REST, SQL Server, NodeJS, React, Angular, Vue, Heroku, Docker, REST API, Test Driven Development

"Voin suositella Experis Academya ohjelmoinnista ja ohjelmistokehityksestä kiinnostuneelle henkilölle, jolla on jonkin verran kokemusta ohjelmoinnista koulutuksen tai työelämän kautta ja halua kehittää itseään ohjelmoijana."- Okko, Java Full Stack Developer

Voit hakea ohjelmaan 30.11.2021 saakka, mutta suosittelemme hakemaan mahdollisimman pian. Rekrytointiprosessimme on ketterä, joten olemme sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä. Lisätietoja ja kokemuksia rekrytointiprosessistamme löydät nettisivuiltamme hakijalle kohdasta.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.