Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Grillikahvilatyöntekijä Hailuotoon

Café Kaija on Hailuodon Marjaniemessä toimiva yritys, joka tarjoaa majoitus- ja ravintolapalveluita. Yritys hoitaa myös vierasvenesatamaa ja matkaparkkia. Café Kaijasta saa kala- ja grilliruokia A-oikeuksilla. Sisarkahvila Hornantuutista saa saaren maukkaimmat jäätelöannokset.

Haemme kesäsesonkiin
GRILLIKAHVILATYÖNTEKIJÄÄ työskentelemään asiakasyrityksessämme

Monipuoliseen toimenkuvaan kuuluu ensisijaisesti asiakaspalvelu. Myyt ja valmistat ruoka-, ja kahvilatuotteita, otat vastaan venepaikka- ja leirintäalueen veloituksia ja lisäksi pidät yllä siisteyttä ja järjestystä. Aamuisin avaat kioskin ja iltaisin laitat ovet säppiin itsenäisesti, siksi olet omatoiminen ja sinulla riittää paineensietokykyä. Olet joustava, huolellinen ja vastuuntuntoinen.

Sinulla on reipas työote kiireisen arjen keskellä ja hyvä fyysinen peruskunto. Sinulta löytyy kokemusta kassatyöskentelystä ja ymmärrät ruoan laiton päälle sen verran, että grilliruoat onnistuvat kätevästi. Toivomme myös, että sinulta löytyy intoa ja iloista mieltä myyntityöhön aamusta iltaan koko kesän! Olet täysi-ikäinen ja sinulta löytyy sekä hygienia- että anniskelupassi. Suomen kielen lisäksi pärjäät englannin kielellä, muu kielitaito on sinulle eduksi.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen kesätyön poikkeuksellisissa luonnonkauniissa maisemissa, meren äärellä Hailuodossa. Mukavan työyhteisön lisäksi seuranasi saarella on vilinää ja vilskettä tuovat kesävieraat ja turistit. Työsuhteessa saat kattavan perehdytyksen ja majoituskin onnistuu tarvittaessa.

Työsuhde on määräaikainen kesätyö, joka alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestää heinäkuun puolesta välistä elokuun puoleen väliin. Kahvila on avoinna klo 10.00-22.00 ja työtä tehdään eri vuoroissa. Tarjoamme sinulle täydet työtunnit koko kesäsesongin ajalle.

Toimi nopeasti! Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae tehtävää heti tai viimeistään 1.7.2020 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Susanna Määttä puh. 040-1838301 tai susanna.maatta@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.