Hallinnon assistentti, Intera Partners Oy

Intera Partners on suomalainen yritysten kasvuun keskittyvä pääomasijoittaja ja yksi Suomen johtavista pääomasijoitusyhtiöistä. Interalla on 20 työntekijää ja se on yhtiön työtekijöiden omistuksessa. Hallinnoimme kolmea pääomasijoitusrahastoa, joissa sijoitettavia pääomia on yhteensä 785 miljoonaa euroa. Teemme rahastoista enemmistösijoituksia pohjoismaisiin yrityksiin, joita kehitämme yhdessä niiden toimivan johdon kanssa. Olemme sitoutuneet noudattamaan UNPRI:n vastuullisen sijoittamisen periaatteita sekä edistämään kestävää kehitystä. Yksityisten yhtiöiden enemmistöomistajana meillä on aito mahdollisuus saavuttaa merkittäviä, positiivisia ja pitkäaikaisia yhteiskunnallisia vaikutuksia. Vaikutamme myös tulevaisuuteen: suurin osa sijoitusvaroistamme tulee eläkerahastoista, joiden tuotoilla rakennetaan kestävämpää tulevaisuutta. Lisää meistä voit lukea kotisivuiltamme: www.interapartners.fi.

Haemme nyt positiivista, energistä ja hyvät koordinaatiotaidot omaavaa Hallinnon assistenttia vakituiseen ja täysipäiväiseen työsuhteeseen aivan Helsingin ydinkeskustaan loistavien liikenneyhteyksien äärelle. Hallinnon aikaansaavassa tiimissä työskentelee yhteensä viisi henkilöä. Työ tapahtuu pääasiassa toimistoajalla, mutta myös ajoittaiset iltatyöt ovat mahdollisia esim. tapahtumien yhteydessä.

Tehtäväsi ovat monipuolisia. Sinulla on jatkuvasti monta rautaa tulessa erityisesti seuraavilla osa-alueilla:

-talous- ja henkilöstöhallinnon sovitut prosessit

-tiimien ja henkilöiden assistenttituki

-kokous-, matka- ja tapahtumajärjestelyt

-aula-, puhelin- ja asiakaspalvelu

Tavoitteenasi on varmistaa asioiden päivittäinen sujuminen, asiakkaiden, kumppaneiden ja oman henkilöstömme tuki, sovittujen hallinnon prosessien sujuvuus, toimiston siisteys sekä yleinen viihtyisyys. Osaat tarttua erilaisiin tehtäviin innolla, opit nopeasti ja siedät myös rutiineja. Sinulle on kunnia asia saattaa tehtävät loppuun ja kanssasi on kiva tehdä töitä hektisissäkin tilanteissa. Pidät itsestäsi huolta ja pitäisit myös meistä huolta. Olet tiimipelaaja.

Odotamme sinulta

-Aikaisempaa kokemusta vastaavista monipuolisista tehtävistä

-Halua ja kykyä oppia sekä saada aikaan

-Asiakaspalveluhenkisyyttä

-MS Office -ohjelmien hallintaa

-Erinomaista englannin kielen taitoa

-Tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä

-Uskallusta ja halua tarttua erilaisiin tehtäviin

-Joustavuutta ja kykyä etsiä uusia tapoja ongelmien ratkaisemiseksi

-Luotettavuutta ja eettisyyttä kaikissa tilanteissa

Tarjoamme kilpailukykyisen kompensaation sekä kattavat henkilöstöedut, mielenkiintoiset ja vaihtelevat työtehtävät sekä pienen yrityksen mutkattomuuden tuomat mahdollisuudet. Sijainti Helsingin keskustassa on palvelujen lähellä ja lounaspaikoissa on valinnan varaa. Työyhteisö on mukava ja ottaa sinut tervetulleena vastaan.

Kiinnostuitko ja voisitko olla etsimämme henkilö? Hienoa! Ota yhteyttä ja kerro meille osaamisestasi. Soita tai laita heti hakemus.

Rekrytointi toteutetaan yhdessä Manpowerin kanssa ja konsulttimme ovat sinulle avuksi mielellään ja vastaavat mahdollisiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Rekrytointiprosessista vastaa:

Recruitment Consultant Kati Mäkinen [email protected] +358403530257

Hakeminen on yksinkertaista ja nopeaa sivustomme kautta ja pelkkä CV, puhelinnumero & sähköpostiosoite riittää osoittamaan kiinnostuksesi tehtävää kohtaan. Klikkaamalla "Hae"-painiketta pääset vaivattomasti liittämään tietosi ja osoittamaan taustasi tehtävää varten. Haastattelut aloitetaan mahdollisimman pian jo hakuajan puitteissa.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.