Hankintapäällikkö, Maansiirto Harry Mäkelä Oy

Maansiirto Harry Mäkelä Oy on vuonna 1985 perustettu jyväskyläläinen perheyritys. Toteuttaen ensiluokkaisella laadulla kaikenkokoiset projektit yli 80 alan ammattilaisen voimin niin Keski-Suomessa kuin Pirkanmaalla. Vuosien aikana yritys on onnistunut kehittämään ja kasvattamaan toimintaansa ennen kaikkea mutkattomaan ja ensiluokkaiseen asiakastyöhön panostaen

Laajentuvan toimintamme tueksi rekrytoimme uuteen rooliin Hankintapäällikön

Tehtävässä pääset keskittymään hankinnan rakentamiseen, siten että se tukee yrityksen strategiaa.

Hankinnan nykytila on hyvä ja saat tehtävään tarvittavan perehdytyksen nykyisen, organisaatioon jäävän, henkilön toimesta. Sen jälkeen aloitat kehittämään hankintasopimuksia ja -suunnitelmia sekä jalkauttamaan niitä läpi organisaation kulmahuoneesta kaivurinohjaimiin.

Tehtäväsi on tärkeä, sillä hankintatoimintojen yhtenäistäminen mahdollistaa entistä kannattavamman kasvun tulevaisuudessa.

Meidän arvomme näkyvät kaikkien arjessa; Meillä työskennellään ihmiset ensin ja tästä osoituksena on pitkät työsuhteet. Haluamme kannustaa työntekijöitämme kehittymään ja tarjoamme siihen myös mahdollisuuksia, mm. tukien ammattitutkintojen ja korkeakouluopintojen kanssa. Olemme vastuullinen yritys, joka kuormittaa ympäristöä mahdollisimman vähän.

Toivomme Sinulta

  • Aikaisempaa, noin 5 vuoden työkokemusta hankinnan tehtävistä rakennusteollisuudessa
  • Näyttöä hankintasopimusten ja hankintasuunnitelman hallinnasta
  • Soveltuvaa koulutusta (esim. insinööri tai tradenomi)
  • Näyttöä hankintojen tekemisestä kannattavuus huomioiden

Tarjoamme Sinulle

  • Mahdollisuuden kokonaan uuden luomiseen
  • Vastuullisen työnantajan ja tiimin tuen
  • Kilpailukykyisen palkan hyvillä luontaiseduilla
  • Kattavan työterveyshuollon

Kiinnostuitko?

Lähetäthän cv:n ja hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.experis.fi viimeistään kuitenkin 24.1.2022.

Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Sari Ojanen, [email protected]

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Experiksen kanssa ja valittu henkilö tulee rekrytoitumaan suoraan Maansiirto Harry Mäkelä Oy:n palvelukseen.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.