Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

HAUSSA INNOKKAITA ASIAKASPALVELUN MONIOTTELIJOITA!


Hei Sinä siellä, joka tätä luet!

Nyt kannattaa jatkaa lukemista loppuun asti…

Kevät on starttaamassa ja rekrytoinnit käyvät taas kuumimmillaan. Olisiko aika löytää myös Sinulle seuraava urasteppi? Etsitkö itsellesi menevää työyhteisöä, jossa työ on muutakin kuin tylsää puurtamista? Nyt kannattaa päättää loputon marraskuu uuteen työhön!

Haemme usealle asiakkaallemme ASIAKASPALVELIJOITA Helsinkiin toistaiseksi voimassaoleviin työsuhteisiin. Rooleja on tarjolla valtavasti erilaisia - osa myyntihenkisiä ja toiset taas puhtaasti palvelupainotteisia. Jokaiselle osaajalle siis jotakin mielekästä tai miksei täysin uutta haastettakin! Erityisesti juuri nyt etsimme osaajia toimimaan energia- ja sähköalan myynnissä ja asiakaspalvelussa, mutta tässäkin lukuisat muut mahdollisuudet ovat tarjolla. Työajat ovat vaihtelevia ja tehtävässä on mahdollisuus myös työskennellä osa-aikaisesti.

Tarjoamme mitä loistavimman mahdollisuuden työskennellä joustavasti Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien äärellä rennossa porukassa. Itse työ tapahtuu pääsääntöisesti puhelimitse, mutta työkaluihin kuuluvat myös sähköposti ja chat-palvelut. Onnistumiset ovat kaikille tekijöille taattuja ja osaamme myös juhlia niitä asiaankuuluvalla tavalla!

Taustallasi ei ole merkitystä, sillä joukkoomme mahtuu niin senioreita, junioreita, uransa alkajia tai downshiftaajia, kunhan asenne on kohdillaan! Emme odota sinulta valtavaa kokemusta tai tutkintotodistuksia, vaan etsimme aitoa kiinnostusta ja motivaatiota myyntiä ja/tai asiakaspalvelua kohtaan. Tietenkin haluamme sinusta sen HUIPPUTYYPIN iloisen jengin jatkeeksi. Mainitsethan myös haun yhteydessä, jos kommunikoit hyvin ruotsiksi, sillä tästä on tietyissä rooleissa suuresti hyötyä.

Yhteistyökumppaniemme piinkovat asiantuntijat ovat suunnitelleet Sinua varten kattavan perehdytyksen, jonka avulla varmasti saat eväät onnistumiseen. Ensimmäisten kuukausien ajan työnantajanasi toimii Manpower, jonka jälkeen on mahdollisuus rekrytoitua suoraan asiakasyrityksen palvelukseen.

Saisimmeko sinusta uuden osaajan? Hienoa - tartu toimeen heti! Hakuun pääset mukaan helposti joko liittämällä profiilisi HAE-linkin kautta, soittamalla meille suoraan tai vastaamalla meille sähköpostiin. Alla listaus taustapelaajistamme, joista kuka tahansa vastaa Sinulle mielellään! Kynnys on siis äärimatalalla, joten mitä vielä odotat?

Iloista aurinkoista kevään alkua toivottaen Manpowerin rekrytoijat;

Alma Rista, +358406107241, alma.rista@manpowergroup.fi
Henri Repo, +35844 7590 643, henri.repo@manpowergroup.fi
Laura Parviainen, +358406310261, laura.parviainen@manpowergroup.fi
Suvi Väänänen, +35840 167 9091, suvi.vaananen@manpowegroup.fi

Olethan meistä keneen tahansa yhteydessä, jos on mitä vain kysyttävää!

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.