HR Business Partner

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.Bonava on yksi Euroopan johtavista asuntorakennuttajista. Luomme onnellisia naapurustoja entistä useammille. Toimimme Saksassa, Ruotsissa, Suomessa, Norjassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa 1 900 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli noin 1,48 miljardia euroa. Bonava on listattu Nasdaq Tukholmassa. Bonava Suomessa työskentelee noin 180 henkilöä. Motivoitunut ja sitoutunut henkilöstö on koko toimintamme sydän. www.bonava.fi

Haemme työstään aidosti innostunutta ja kehitysmyönteistä

HR Business Partneria

pääkonttorillemme Helsinkiin. Toimistotilamme sijaitsevat keskeisellä paikalla Sanomatalossa ja myös etätyöskentely onnistuu joustavan hybridityömallimme mukaisesti.

Sinun roolisi
Tässä mielenkiintoisessa HR Business Partnerin tehtävässä päävastuusi on tukea nimettyjä liiketoimintayksiköitämme ja toimia tiiviissä yhteistyössä esihenkilöiden kanssa. Tuet ja ohjaat asiantuntemuksellasi liiketoimintaa laajasti HR-asioissa, kuten johtamisessa, henkilöstösuunnittelussa, työyhteisön kehittämisessä ja muutosjohtamisessa. Olet esihenkilöiden sparrauskumppani työsuhteen koko elinkaareen liittyen. Vastaat myös nimetyistä HR:n osa-alueista, sekä niiden kehittämisestä Suomen organisaatiossa. Lisäksi osallistut Bonavan HR-prosessien kehitystyöhön yhdessä muiden Bonava-maiden kanssa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä tekemään monipuolista ja vaikuttavaa työtä tiimissämme, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä HR-ammattilaisena. Pääset toimimaan hyvin laajasti eri tahojen kanssa: tukemaan suoraan esihenkilöitä ja henkilöstöä, tekemään tiivistä yhteistyötä ja kehittämään toimintaa paikallisen HR-tiimin, mutta myös kansainvälisesti konsernin HR-toimintojen, sekä työskentelemään ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Odotamme
Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja aikaisempaa työkokemusta monipuolisista ja itsenäisistä HR-tehtävistä. Sinulla on lisäksi kokemusta liiketoiminnan tukemisesta päivittäisissä HR-asioissa. Aikaisempi kokemus rakennusalalla työskentelystä on etuna tässä tehtävässä.

Toivomme sinulta ihmislähtöistä ajattelutapaa sekä rohkeutta tarttua asioihin ja kykyä toimia hyvässä yhteistyössä eri tahojen kanssa. Tehtävässä suoriutumisen kannalta on tärkeää, että olet oma-aloitteinen ja sinulla on vahvat vuorovaikutustaidot. Odotamme, että esiintyminen ja ryhmien kanssa työskentely on mieluista ja luontevaa, sillä pääset myös kouluttamaan, perehdyttämään ja fasilitoimaan työpajoja. Toivomme myös, että pystyt kommunikoimaan sujuvasti myös englanniksi, jotta voit osallistua HR-yhteistyöhön Bonava-konsernin tasolla.

Join Our Journey

Hae vaikka heti, kuitenkin viimeistään 16.6.2023 rekrytointikumppanimme sivuilta www.experis.fi. Laitathan mukaan palkkatoiveesi. HUOM! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja: Pirjo Levänen, [email protected], puh. 0400 238 418 ja Terhi Airas, [email protected].


Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.