HR Business Partner, Anticimex Oy

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.Anticimex Oy on moderni tuholaistorjunnan ja elintarviketurvallisuuden palveluyritys. Olemme osa kansainvälistä Anticimex -konsernia, joka toimii maailmanlaajuisesti 21 maassa. Suomessa Anticimex työllistää 160 henkilöä ja meillä on Vantaan pääkonttorin lisäksi 15 palvelupistettä ympäri Suomen. Myrkyttömyys, turvallisuus, nopeus ja tehokkuus yhdistyvät palveluperiaatteissamme. Pyrimme ympäristön, talouden ja tekniikan kestävyyteen kaikissa palveluissamme. Tutustu meihin tarkemmin www.anticimex.fi.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Anticimex Oy:lle HR Business Partneria.

HR Business Partnerin työtehtävässä olet mukana rakentamassa sujuvaa työntekijäkokemusta, eli toimit yrityskulttuurin kannalta keskeisessä roolissa. Tuet liiketoimintaa vastaten HR-prosessien laadukkaasta toteutuksesta ja niiden kehittämisestä. Yhtä lailla työnantajamielikuvan kehittäminen on yksi tärkeimmistä työtehtävistäsi. Tuet esihenkilöitä rekrytoinneissa ja olet innokas sekä halukas oppimaan meidän alamme bisneksen. Osaat arvioida ja katsoa asioita kriittisesti, ja tuot myös uusia ideoita esille. Toimit työntekijöiden ja esihenkilöiden sparraajana ja neuvonantajana. Organisaatiomme kehittyy ja haluamme panostaa työntekijöidemme osaamisen kehittämiseen sekä urapolkuihin. Arvostamme suoraviivaista ja hands on - tyyppistä otetta kaikkeen tekemiseen. Tulet kuulumaan osaksi yrityksen laajennettua johtoryhmää. Raportoit tässä tehtävässä yrityksen toimitusjohtajalle.

HR Business Partnerin työtehtäviin kuuluu lisäksi:

- Esihenkilöiden tukeminen kaikissa työsopimusasioissa

- HR-prosessien omistaminen ja kehittäminen

- Toimit yhteyshenkilönä ulkoistettuun palkanlaskentaan

- Toimit yhteyshenkilönä työterveyteen ja osallistut työkykyneuvotteluihin

- Työntekijöiden/esihenkilöiden koulutukset ja niiden organisoiminen

- Työhyvinvointi ja muut työsuhdeasiat

- Rekrytointi- ja HR-järjestelmät sekä niiden kehitystyö

Toivomme hakijoilta:

- Aiempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä

- Liiketoimintalähtöistä ja ratkaisukeskeistä työskentelyotetta

- Työlainsäädännön tuntemusta

- Erinomaisia vuorovaikutustaitoja

- Aitoa halua kehittää ja tuottaa laadukkaita HR-palveluita

- Katsomme eduksi, mikäli olet aiemminkin kehittänyt yrityksen sisäisiä HR-prosesseja ja olet ollut mukana uusien rekrytointijärjestelmien käyttöönotoissa

Tarjoamme sinulle:

- Kokopäiväisen ja vakituisen työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä

- Mahdollisuuden päästä tekemään ja kehittämään HR-asioita kehityshaluisessa ympäristössä

- Pääset osaksi kansainvälistä konsernia

- Uuden, modernin ja siistin työympäristön hyvien yhteyksien päässä Vantaalla

- Mahdollisuuden tehdä töitä myös etänä

- Työnkuvasi voi muokkautua ja kehittyä matkan varrella oma osaamisesi ja mielenkiinnon kohteesi huomioon ottaen

Kiinnostuitko?

Mikäli tämä työtehtävä herätti kiinnostuksesi, haethan tätä työpaikkaa mahdollisimman pian. Sisällytäthän myös palkkatoiveesi työhakemukseesi. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, eli tehtävään valittu henkilö tullaan palkkaamaan suoraan asiakasyrityksemme omille palkkalistoille.

Lisää tietoa tästä tehtävästä antavat sinulle:

Delivery Manager Heidi Yrjä 040 1546 747 [email protected]

Senior Talent Acquisition Consultant Laura Parviainen 040 6310 261 [email protected]

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.