HR-Specialist, Fitness24Seven Oy

Kansainvälinen Fitness24Seven on Suomessa yksi johtavista kuntosaliketjuista. Kehitämme liiketoimintaamme jatkuvasti ja osaavaan henkilöstöön nojaava toimintamme laajenee koko ajan. Lisätietoa meistä: https://fi.fitness24seven.com/

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Fitness24Seven Oy:lle osaavaa ja kokenutta HR-ammattilaista.

Tässä tehtävässä vastaat erityisesti työsuhteen elinkaaren alkuvaiheesta: pääset muotoilemaan työnantajakuvaamme, sanoittamaan työntekijäkokemustamme, rekrytoimaan osaajia palvelukseemme ja suunnittelemaan vaikuttavaa perehdytystä uusille työntekijöillemme.

Olet superkiinnostava kandidaatti, jos

- tuot mukanasi työkokemusta tehokkaista rekrytoinneista ja ajanmukaisista rekrytoinnin työkaluista

- olet tehnyt työtä työntekijäkokemuksen ja työnantajakuvan parissa, tai sinulla on niistä selkeä näkemys

- ymmärrät järkevästi suunnitellun perehdytyksen merkityksen työntekijän onnistumiselle työssään

- haluat kehittää sekä HR-prosessejamme että itseäsi HR-ammattilaisena

- sinulla on erinomainen suomen ja englannin kielen taito

Älä silti jätä hakematta, vaikka et täyttäisikään ihan kaikkia kriteerejämme: koulutamme työntekijöitämme, ja tuemme heitä myös omaehtoisessa opiskelussa.

Sovit kolmen hengen HR-tiimiimme, mikäli henkilöstötyö on intohimosi, olet kotonasi rennossa, liikunnallisessa työympäristössä, viihdyt tavoitteellisessa yrityskulttuurissa, saat energiaa reipassykkeisistä työpäivistä, ja keskustelet sujuvasti myös ulkomaisten kollegoidemme kanssa. Olet työntekijänä itseohjautuva sekä aktiivinen ja sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.

Henkilökohtainen aloituspalkkasi määräytyy kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. 37,5 tunnin viikkotyöaikamme antaa arkeesi tasapainoa ja läsnätyömallimme takaa sen, ettet jää työssäsi yksin.

Henkilöstöetuna saat mm. F24S-kuntokeskuskortin, joka avaa 24/7 ovet kaikkien keskustemme salitreeneihin ja ryhmäliikuntaan eri puolilla maailmaa, sekä luonnollisesti henkilöstöalennuksen tuotteisiimme ja palveluihimme. Lisäksi meillä voit käyttää liikuntaan työaikaa tunnin viikossa. Toimistomme sijaitsee Helsingin Käpylässä, ja lähin kuntokeskuksemme on samassa talossa!

Kiinnostuitko?

Mikäli haluat työskennellä yhdessä Suomen dynaamisimmista kuntosaliketjuista, haethan tätä työpaikkaa mahdollisimman pian. Viimeinen hakupäivä on 30.5.2024. Kyseessä on kokopäiväinen ja vakituinen työsuhde. Sisällytäthän myös palkkatoiveesi työhakemukseesi. Työt alkavat elokuussa, kuitenkin viimeistään elokuun puolivälissä. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroupin kanssa. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, eli tehtävään valittu henkilö tullaan palkkaamaan suoraan asiakasyrityksemme omille palkkalistoille. Me toivomme näkevämme sinut työkaverinamme mahdollisimman pian, siksi voit saada kutsun haastatteluun jo hakuaikana. Lisää tietoa tästä tehtävästä antavat sinulle:

Senior Recruitment Consultant Heidi Yrjä p. 040 1546 747 ([email protected])

Senior Talent Acquisition Consultant Jenny Byman p. 040 5143 011 ([email protected])

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.