Huollon työnjohtaja/päällikkö, kW-set Oy

kW-set Oy on varavoimalaitteiden ja dieselgeneraattoreiden myyntiin, vuokraukseen ja huoltoon erikoistunut yritys. Toimimme yhteistyössä luotettavien isojen eurooppalaisten varavoimakonevalmistajien kanssa ja olemme mm. Cummins varavoimalaitteiden ja dieselgeneraattoreiden maahantuoja. Tuotevalikoimamme kattaa teollisuusluokan dieselgeneraattorit 11 kVA - 3300 kVA, isommat tehot ovat mahdollisia asentamalla useampi laite rinnan. Toimittajaverkostomme ansiosta pystymme toimittamaan aina oikeanlaisen koneen asiakkaan tarpeisiin.

Periaatteemme "Me pidämme sen käynnissä" mukaisesti hoidamme tuotteidemme asennukset, käyttöönotot, määräaikaishuollot ja varaosapalvelun. Huoltosopimuksemme varmistaa säännölliset huollot ajallaan. Vuokraustoiminnassa toimitamme myös teollisuusluokan jäähdytyslaitteet prosessin tai tuotannon jäähdyttämiseen.

Liikevaihtomme on 10 milj€ ja henkilöstömäärämme 22 hlö. Lue meistä lisää www.kwset.fi

Haemme Tuusulaan kasvavaan toimintaamme vakituiseen tehtävään

HUOLLON TYÖNJOHTAJAA / PÄÄLLIKKÖ

Vastaat huollon ja korjauksen operatiivisesta toiminnasta. Tehtäviisi kuuluvat mm. töiden tekninen ja aikataulullinen koordinointi, henkilöresursseista vastaaminen, tekninen tuki ja asiakastyö. Teet korjauspyyntöjen selvitystyötä ja korjauksiin liittyviä tarjouksia. Vastuulla on myös vuokrakaluston kunnossapito ja kunnossapidon resurssointi. Toimit vajaan 10 hlö tiimin esihenkilönä ja tuet asentajiamme heidän työssään. Tiimissä työskentelee varavoima-asentajia ja käyttöönottajia. Olet tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden ja yrityksemme myynti- ja käyttöönotto projektointiyksikön kanssa.

Toivomme sinulta

  • soveltuvaa sähköteknistä koulutusta ja/tai kokemusta huoltoliiketoiminnan sähköteknisistä tehtävistä
  • ymmärrystä viankorjauksesta ja huollosta sekä kykyä aikatauluttaa töitä
  • motivoidut teknisestä ongelmanratkaisusta ja tarvittaessa pystyt tekemään nopeitakin päätöksiä
  • järjestelmällistä ja suunnitelmallista työskentelyotetta
  • hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja johtaa tiimiä ja tehdä yhteistyötä muiden yksiköiden kanssa
  • tuloshakuisen asiakaspalveluasenteen
  • hyvää englannin kielen taitoa

Kokemus varavoimakoneiden parista katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen tehtäväkentän, kasvavassa ja hyvät tulevaisuuden näkymät omaavassa yrityksessä. Työskentelet korkealaatuisten tuotteiden parissa, joita asiakkaat arvostavat. Kuukausiansion lisäksi tehtävässä on mahdollista saada kvartaaleittain bonusta. Sinulla on hyvät mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi ja raportoit suoraan toimitusjohtajalle.

Kiinnostuitko? Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Experiksen kanssa. Hae tehtävää pian, viimeistään 26.1.2022 mennessä www.experis.fi. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja: Experiksen rekrytointikonsultti: Liisa Jenkins: [email protected], puh. 050 527 3453.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.