Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Huoltamokahvilatyöntekijä

Haemme asiakkaallemme iloista ja asiakaspalveluhenkistä

HUOLTAMOKAHVILATYÖNTEKIJÄÄ Lapualle

Työssäsi myyt kahvilatuotteita, päivittäistavaroita, polttoaineita, pesuja, veikkausta ym. asemalla myytäviä tuotteita. Lisäksi osallistut tuotteiden valmistukseen, sekä tarvittaviin siivoustehtäviin.

Edellytämme hakijalta 18v. ikää, olethan reipas, omatoiminen ja sinulta löytyy intoa asiakaspalvelu-, ja myyntityöhön. Katsomme eduksi keittiöosaamisen.

Huoltamokahvila on avoinna ma-la 6-22 ja su 8-22. Työ painottuu iltavuoroihin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn mukavassa työyhteisössä. Tunteja on tarjolla n. 15-20h / viikossa, mahdollisuus on tehdä tarvittaessa enemmänkin tunteja. Työsuhde on aluksi määräaikainen 31.12.2021 asti, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksen kanssa. Tehtävään on perehdytys ja perehdytyksen jälkeen osassa vuoroista työskennellään yksin.

Kiinnostuitko? Toimi nopeasti! Haastattelemme tekijöitä jo hakuaikana.

Hae tehtävää HETI tai viimeistään 24.11.2020 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala p. 040 652 8481 tai mari.alahuhtala@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.

Samankaltaiset työt