Huoltamokahvilatyöntekijä Lapua

Haemme asiakkaallemme iloista ja asiakaspalveluhenkistä


HUOLTAMOKAHVILATYÖNTEKIJÄÄ Lapualle


Työssäsi myyt kahvilatuotteita, päivittäistavaroita, polttoaineita, pesuja, veikkausta ym. asemalla myytäviä tuotteita. Lisäksi osallistut tuotteiden valmistukseen sekä tarvittaviin siivoustehtäviin.
Edellytämme hakijalta 18v. ikää. Olethan reipas, omatoiminen ja sinulta löytyy intoa asiakaspalvelu-, ja myyntityöhön. Katsomme eduksi keittiöosaamisen. Huoltamokahvila on avoinna ma-la 6-22 ja su 8-22. Työ painottuu iltavuoroihin.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn mukavassa työyhteisössä. Tunteja on tarjolla n. 20-25h / viikossa, mahdollisuus on tehdä tarvittaessa enemmänkin tunteja. Työsuhde on aluksi määräaikainen 30.4.2022 asti, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksen kanssa. Tehtävään on perehdytys ja perehdytyksen jälkeen osassa vuoroista työskennellään yksin.


Hae mahdollisimman pian, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Recruitment Consultant Niina Kronqvist p. 040 5169903 tai [email protected]

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.