Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Huoltoasentaja, Tuusula - Cramo Finland


Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka tarjoaa myös rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Kannamme vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Haluamme lisätä asiakkaidemme tehokkuutta ja tuottavuutta työmaapalveluiden ja digitaalisten ratkaisujen avulla. Palvelemme kaikkia rakennus- ja muun teollisuuden asiakkaita.
Cramo Finland työllistää n. 500 henkilöä yli 50 toimipisteessä. Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia, jonka emoyhtiö Cramo Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Olemme alamme johtavia tekijöitä Pohjoismaissa sekä Keski- ja itä-Euroopassa. Cramolla on toimintaa 11 maassa ja noin 300 toimipisteessä. Cramo-konsernin liikevaihto on 612,6 milj.€ (2019) ja Cramo-konserni työllistää n. 2600 henkilöä.

Etsimme nyt Cramolle Tuusulan toimipisteeseen HUOLTOASENTAJAA työskentelemään rakennuskonevuokraamomaailmassa. Työtehtäväsi on huolehtia rakennushissien ja mastolavojen huolloista ja vikakorjauksista. Työ on kokoaikainen ja työajat sijoittuvat arkisin välille 7.00-16.00 (7,5 tuntia päivässä). Työt alkavat mahdollisimman pian ja työsuhde on vakituinen.
Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta tai kokemusta sekä hyvää asennetta, korkeaa työmotivaatiota ja tiimityötaitoja. Olet positiivinen ja ripeä työntekijä, joka hoitaa jokaisen työtehtävän mallikkaasti. Lisäksi edellytämme hakijalta hyvää suomen kielen taitoa ja fyysistä kuntoa koska työ on fyysisesti kuormittavaa. Arvostamme kokemusta teknistä osaamista vaativista tehtävistä (esim. autoasennus ym.) tai rakennusalalta sekä erilaisten rakennusalalla tarvittavien koneiden ja laitteiden tuntemusta. Arvostamme myös trukin käyttötaitoa (trukkikortti katsotaan eduksi).
Tarjoamme sinulle arvokasta työkokemusta ja mukavat työkaverit, osana arvostetun ja vakavaraisen yrityksen rivejä. Työssä pääset oppimaan uutta ja toimimaan vastuullisessa roolissa, innostavan työporukan ympäröimänä.
WE ARE SHAPERS
Me olemme suunnannäyttäjiä, tulevaisuuden muokkaajia - ihmisiä, joiden intohimona on pyrkiä tekemään asiat aina vähän paremmin kuin ennen. Me tiedämme, että tiedon jakaminen ja toistemme tukeminen ovat avain menestykseen. Sitoutuminen, luotettavuus ja luovuus ovat arvoja, joiden mukaan toimimme.
Nyt olemme jännittävällä matkalla, jonka määränpää on toimialamme korkein huippu. Saavuttaaksemme sen, tarvitsemme tiimiimme lisää motivoituneita, innostuneita ja muutosta pelkäämättömiä ammattilaisia, jotka haluavat kehittää ja kehittyä, ja joille asiakas on aina ykkönen. Emme ole vain töissä Cramolla, vaan olemme muokkaamassa toimialaa ja luomassa yrityksen tulevaisuutta. Siksi henkilöstölupauksemme on We Are Shapers ja meillä on mainio päivä työmaalla.
Mikäli haluat päästä työskentelemään ammattitaitoisessa tiimissä ja luomaan asiakkaillemme entistäkin parempia asiointi- ja palvelukokemuksia, niin nyt on mahdollisuus päästä mukaan! Lähetäthän hakemuksesi pian, niin et menetä mahdollisuuttasi. Kerrothan meille hakemuksessasi missä kaupungissa/alueella haluat kesän ajan työskennellä ja mille ajanjaksolle olet käytettävissä.
Hae tehtävää luomalla hakuprofiilisi Manpowerin sivuille ja klikkaamalla tehtävässä olevaa "HAE"-painiketta. Hae paikkaa pian, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja paikka täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerin Recruitment Consultant Suvi Väänänen (suvi.vaananen@manpowergroup.fi) ja Recruitment Consultant Laura Parviainen (laura.parviainen@manpowergroup.fi).

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.