Huoltoinsinööri (linja-autot)

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.YES-EU Oy ("YES") on yritys, joka toimii Yutong-bussien jälleenmyyjänä Pohjoismaiden markkinoilla. Yutong-sähköbussit on suunniteltu vaikeisiin käyttöolosuhteisiin, ja ne ovat osoittautuneet toimiviksi korkeimmalla tasolla todellisissa käyttöolosuhteissa. Yutong on maailman suurin linja-autovalmistaja, jonka tuotantokapasiteetti on jopa 95 000 linja-autoa vuodessa. YESillä on myös valikoima tukituotteita ja -palveluita asiakkailleen, jotka vastaavat asiakkaiden tarpeisiin, kuten akkujen jälkimarkkinaedustajan asema ja DC-latauslaitteiden myynti- ja korjauspalvelut. YES on kasvanut nopeasti viime vuosina yhdeksi Suomen suurimmista sähköbussien toimittajista

Liiketoiminnan kasvaessa etsimme nyt Suomeen Huoltoinsinööriä Vantaan toimipisteeseen, toimimaan teknisenä asiantuntijana Yutongin linja-autojen korjauksiin, takuuasioihin ja muihin teknisiin asioihin liittyen. Tulet työskentelemään niin asiakasrajapinnassa kuin valmistajan suuntaan, varmistaen omalta osaltasi asiakastyytyväisyyttä sekä operatiivisen toiminnan sujuvuutta. Vaikka kyseessä on ns. asiantuntijarooli, niin osaat tarvittaessa laittaa myös haalarit niskaan ja selvitellä itse teknisiä vikoja korjaamon hallilla. Tulet työskentelemään tehtävässä tiiviisti asiakkaidemme, Teknisen päällikön, Korjaamopäällikön sekä asentajiemme kanssa. Vastaat tehtävässä Tekniselle päällikölle.

Sinulla on hyvät edellytykset menestyä tässä tehtävässä, kun omaat vankkaa kokemusta ajoneuvotekniikasta. Voit olla esim. ajoneuvotekniikan insinööri/teknikko, tai kokenut asentajataustainen henkilö. Aiempi kokemus busseista/raskaasta kalustosta, takuuasioiden selvittelystä sekä sähkötekniikasta lasketaan eduiksi, mutta eivät ole pakollisia vaatimuksia. YES-EU Oy on pieni, mutta voimakkaasti kasvava uusi yritys, joten halu oppia ja kehittyä sekä ottaa vastuuta, ovat toivottavia ominaisuuksia. Viihdyt myös mielelläsi asiakasrajapinnassa. Pienenä organisaationa YES-EU:lla pääsee helposti mukaan kaikenlaiseen tekemiseen, esimerkiksi myynnin tukemiseen sekä uusiin projekteihin. Kielivaatimukset: sujuva suomen kieli ja vähintään tyydyttävä englannin kielen osaaminen. Omaat myös vähintään perustason IT-taidot.

Mitä tarjoamme?

Osaamiseen perustuvan palkkauksen lisäksi etuinasi tulevat olemaan kattava työterveyshuolto ja hoitovakuutus. Saat meiltä myös liikuntaedun, puhelinedun, sekä nuorekkaan ja innostavan työporukan ympärillesi.

Pääset mukaan voimakkaasti kasvavan sähköisen liikenteen alalle, yritykseen, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa niin omaan työnkuvaasi kuin myös yrityksen menestykseen, oman kädenjälkesi kautta.

Täytämme tehtävän yhteistyössä Experiksen kanssa. Hae tehtävää osoitteessa www.experis.fi viimeistään 2.3.2022 mennessä. Nopeus on kuitenkin valttia, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Liitäthän mukaan palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Senior Consultant Juhani Äikäs, [email protected] tai 040 5727 556.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.