Huoltoteknikko

Genano on johtava sisäilmanpuhdistimien valmistaja, joka on toimittanut turvallista sisäilmaa vuodesta 1999. Genanon sähköiseen suodatukseen perustuva teknologia kerää ilmasta kaiken kokoiset hiukkaset aina nanokokoluokkaan saakka sekä eliminoi mikrobit kuten virukset ja bakteerit. Genanolla on pitkä kokemus ilmateitse leviävien tartuntatautien torjuntaratkaisuista puhdastiloihin ja eristystiloihin sairaaloissa. Toimitamme puhdasta ilmaa palveluna sadoille kunnille Euroopassa ja varmistamme, että ilma on hyvää ja turvallista hengittää julkisissa rakennuksissa, kuten kouluissa, päiväkodeissa ja kaupungintaloissa. Yrityksellä on jälleenmyyjiä 30 maassa ja sen laitteita on käytössä yli 50 maassa.

Päätoimipaikkamme sijaitsee Espoossa, ja meillä on toimistoja myös Belgiassa, Ruotsissa, Italiassa, Kiinassa, Taiwanissa ja Kanadassa. Toimistoverkostoamme täydentää maailmanlaajuinen jakelijaverkosto.

Haemme nyt Hyvinkäälle

Huoltoteknikkoa

Työtehtäväsi muodostuvat ilmanpuhdistimiemme asennus- ja huoltotöistä. Vastaat sähköisten vika- ja vuosihuoltojen toteutuksesta itsenäisesti. Samalla olet myös vastuussa varastostamme päivittäisestä toiminnasta. Koordinoit ja huolehdit tavaran vastaanotosta hyllytykseen, pakkauksesta lähetykseen ja kaikki siltä väliltä. Työkokemusta sinulle on kertynyt vastaavista tehtävistä noin viiden vuoden ajalta. Työotteesi on tarkka, tehokas ja aikaansaava. Päätoimipisteesi on Hyvinkään varastollamme, mutta pystyt myös tarvittaessa liikkumaan Genanon pakettiautolla asiakkaan luokse. Olet tottunut toimisto-ohjelmien käyttäjä. Hallitset englannin kielen suullisesti ja kirjallisesti. Tulet erilaisten ihmisten kanssa toimeen ja omaat hyvät kommunikointitaidot. Soveltuva koulutus, kuten sähkö- tai elektroniikka-asentaja on sinulle etu.

Tarjoamme sinulle itsenäisen vastuualueen turvallisen sisäilmapuhdistimien valmistajalla. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lue lisää: https://www.genano.com/fi/fi

Kiinnostuitko? Hae vaikka heti, kuitenkin viimeistään 26.4. 2021 sivuilta www.manpower.fi. Lisääthän mukaan palkkatoiveen, hakemuksen ja CV:n.
Lisätietoja: Experiksen Seniorikonsultit Henrik Grönqvist, henrik.gronqvist@fi.experis.com, puh. 050 369 9464 tai Pirjo Levänen, pirjo.levanen@fi.experis.com, puh. 0400 238 418.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.