Huoltoteknikko

Akkuporakoneista ruohonleikkureihin! Einhell kehittää ja myy huipputeknisiä työkaluja tee se itse -rakentajille, nikkareille ja kotipuutarhureille. Laaja tuotevalikoimamme kattaa monenlaisia työkaluja ja koneita kotiin, puutarhaan, talliin sekä verstaaseen. Luotettavan laadun, kattavan palvelun ja erinomaisen hinta-laatusuhteen lisäksi Einhell edustaa vapautta, helppoutta, turvallisuutta sekä iloa omien projektien toteuttamisesta. Tutustu meihin: www.einhell.fi

Yrityksemme jatkaa kasvuaan ja haussa on Tampereelle kokenut

HUOLTOTEKNIKKO

Olet hankkinut kokemusta pienkoneiden huollosta, osaat tehdä päätökset laitteen korjaustarpeiden tai korvaamisen suhteen. Viihdyt asiakaspalvelutyössä ja huoltotyön ammattilaisena sinulla on voimassaolevat sähköluvat sekä soveltuvaa osaamista laitteiden korjaamisesta. Pyrimme siihen, että asiakkaan tilanne saadaan ratkaistua ensimmäisessä puhelinkeskustelussa.

Toivomme sinulla olevan jo kokemusta ja näyttöä myös huoltotoiminnan kehittämisestä, mahdollisesti aina valtakunnallisen huoltoverkoston rakentamiseen asti. Suomen kielen taidon ohella sinulla on riittävä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito ja valmius omaksua alan sanasto.

Tässä tehtävässä pääset yhdistämään huoltopalvelut, asiakaspalvelun ja toiminnan kehittämisen!

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 19.6.2023 osoitteessa www.experis.fi / avoimet työpaikat / huoltoteknikko. Liitätän mukaan myös CV:si ja palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisäkysymysten osalta voit ottaa yhteyttä: Senior Talent Acquisition Consultant [email protected], +358 40 631 0261, tai Senior Recruitment Consultant Sari Pertola-Kupiainen, [email protected], +358 50 406 2465.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.