Huoltoteknikko / Huoltoinsinööri

Busch Vacuum Solutions on johtava tyhjiöpumppujen ja puhaltimien valmistaja, joka tarjoaa asiakkaiden erityistarpeisiin täydellisen tyhjiöratkaisun sisältäen huollon ja varaosatoimitukset. Tyhjiötekniikkaa hyödynnetään esimerkiksi ruoan pakkaamisessa ja lukuisissa muissa teollisissa sovelluksissa. Lisätietoja yrityksestämme löydät osoitteesta: www.buschvacuum.com.

Asiakasyrityksemme Busch Vakuumteknik Oy etsii oma-aloitteista ja asiakaspalveluhenkistä HUOLTOTEKNIKKOA / HUOLTOINSINÖÖRIÄ Vantaalle.

Tässä työtehtävässä toimit ongelmanratkaisutaitoja ja tarkkuutta vaativissa teknisissä huolto- ja korjaustehtävissä asiakasrajapinnassa. Olet tärkeä osa asiakasyrityksemme huoltotiimiä. Pidät liikkuvasta työstä, ja työtehtävä painottuukin kenttähuoltoon. Huoltoteknikkona huollat tyhjiöpumppuja teollisten asiakkaidemme tiloissa Suomessa. Työtehtäviisi kuuluu myös pumppujen huolto ja peruskorjaus Vantaan Koivuhaan huoltokeskuksessamme sisältäen laitteen tutkimisen, kunnostamisen ja testaamisen. Osallistut myös Busch OTTO - etävalvontajärjestelmämme myyntiin sekä käyttöönottoon yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Tyhjiöpumppujen huoltotoiminnassa pääset hyödyntämään ja kehittämään mekaniikan osaamistasi. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin päiväsaikaan säännöllisen työajan ollessa 37,5h/viikko.

Hyvän lähtökohdan menestymiselle tässä tehtävässä antaa teknisen alan koulutus sekä työn kautta hankittu käytännön osaaminen mekaanisesta huoltotoiminnasta, koneasennuksista tai teollisuuden kunnossapitotehtävistä. Kokemus myynnillisestä tehtävästä katsotaan myös eduksi. Olet osa kymmenen hengen työyhteisöä, joten toivomme sinulta hyviä tiimityöskentely- ja yhteistyötaitoja. Kohdatessasi ongelmia, et heitä hanskoja tiskiin, vaan pyrit löytämään uusia ratkaisuja. Tämä työtehtävä sopii asiakastilanteissa toimeen tulevalle ja omatoimiselle työntekijälle. Arvostamme periksiantamatonta asennetta, halua sitoutua yritykseen sekä kykyä kehittyä edelleen ammattilaisena hyvällä asenteella ja motivaatiolla. Meillä on rajattomat kasvu- ja kehitysmahdollisuudet.

Toivomme Sinulta:

- Soveltuvaa teknistä koulutustaustaa (esim. kone-, sähkö-, automaatio-, ajoneuvotekniikka)

- Aiempaa työkokemusta vastaavantyyppisistä työtehtävistä esim. teollisuuden kunnossapidosta

- Käytännön teknistä ongelmanratkaisukykyä

- Asiakaspalveluhenkisyyttä

- Tarkkaa, huolellista ja itsenäistä työotetta

- Hyvän suomen kielen taidon lisäksi sinulla on hyvä kirjallinen englannin kielen taito

- Pidät liikkuvasta työstä ja tykkäät olla kentällä asiakkaiden parissa

- B-ajokortti

- Perushyviä IT-taitoja mm. MS Office (lisäksi toiminnanohjausjärjestelmän / ERP - käyttökokemus on hyödyksi)

Työntekijöidemme viihtyvyys ja hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeää. Tarjoamme Sinulle:

Työtehtävään valitulle henkilölle tarjoamme hyvillä työsuhde-eduilla ja kilpailukykyisellä palkalla varustetun kokopäiväisen ja vakituisen työsuhteen. Työsuhde-etuihin kuuluu liikunta-, polkupyörä, kulttuuri- ja lounasetu. Lisäksi tarjoamme kattavan työterveyshuollon. Työssä pääset osaksi alallaan arvostetun yrityksen ammattitaitoista ja kannustavaa tiimiä. Meillä on rento ja avoin työilmapiiri, jossa työkaveria tuetaan puolin ja toisin. Tehtäväkenttä on hyvin monipuolinen, itsenäinen ja vastuullinen. Tulet alkuun saamaan luonnollisesti myös kattavan perehdytyksen tuotteisiimme ja työtehtävään. Meillä on kansainvälinen työyhteisö ja toimialan johtava teknologia.

Kiinnostuitko?

Mikäli tämä työtehtävä herätti kiinnostuksesi, haethan tätä työpaikkaa mahdollisimman pian. Lisääthän työhakemukseesi myös palkkatoiveesi. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, kuitenkin viimeistään kesäkuussa. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, eli tehtävään valittu henkilö tullaan palkkaamaan suoraan asiakasyrityksemme omille palkkalistoille. Lisää tietoa tästä tehtävästä antavat sinulle:

Senior Recruitment Consultant Heidi Yrjä, [email protected]

Talent Acquisition Consultant Laura Soininen, [email protected]

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.

Samankaltaiset työt