Huoltoteknikko, Tingstad Finland Oy

Tingstad on perheyritys, joka perustettiin vuonna 1959, ja jonka johdossa ovat nyt suvun toinen ja kolmas sukupolvi. Pääkonttorimme ja logistiikkakeskuksemme sijaitsevat Göteborgissa, ja meillä on 13 myyntikonttoria Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Kaiken kaikkiaan yrityksessämme on 500 innostunutta työntekijää. Olemme markkinoiden johtava tavarantoimittaja, joka keskittyy kulutustarvikkeisiin ja toimintoja tukeviin tuotteisiin kaikilla toimialoilla. Tilaamme tuotteemme kansainvälisiltä yhtiöiltä suurissa määrissä ja kilpailukykyisin hinnoin. Yrityslupauksemme on tarjota asiakkaillemme laaja valikoima tuotteita sopivaan hintaan, nopealla ja luotettavalla toimitusajalla. Koko toimintamme perustuu aktiiviseen kestävän kehityksen tukemiseen. Pyrimme seuraamaan montaa eri kestävän kehityksen periaatetta, jotka eivät vaikuta ainoastaan omaan toimintaamme, vaan myös tavarantoimittajiemme ja asiakkaidemme toimintaan. Olemme myös mukana lukuisissa projekteissa, jotka pyrkivät tukemaan ihmisiä altistuneilla alueilla.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Tingstad Finland Oy:lle huoltoteknikkoa.

Asiakasyrityksemme yksi uusimmista palveluista on tarjota heidän asiakkailleen astianpesukoneisiin liittyvää huolto- sekä asennuspalvelua. Tingstadilla on oma astianpesukoneeseen asennettava astianpesuaine-ajastin, ja huoltoteknikon tehtävänä on hoitaa kaikki siihen liittyvät asennukset ja huoltotyöt. Asiakaskunta koostuu ravintoloista, hotelleista sekä catering-alan yrityksistä. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Joitain yksittäisiä huoltokäyntejä saattaa tulla tämän alueen ulkopuolellekin. Mikäli käytät työhön liittyviin ajoihin omaa autoasi, maksamme näistä kilometrikorvauksen. Työskentely tapahtuu arkisin päiväsaikaan. Työajat ajoittuvat klo 8-17 välille. Lisäksi toivomme, että huoltoteknikon olisi mahdollista päivystää puhelimitse näiden aikojen ulkopuolella. Ei ole kuitenkaan tarkoitus, että lähdetään varsinaisten työaikojen ulkopuolella tekemään huoltokäyntejä, vaan käynnit pyritään aina hoitamaan normaalien työaikojen puitteissa. Uusi työntekijä tulee saamaan kunnollisen perehdytyksen työhön.

Toivomme uudelta työntekijältä:

- aiempaa kokemusta sähkötöistä (koulutuksen ja/tai työkokemuksen kautta)

- kaikki aiempi asennus- ja huoltotausta on plussaa

- itsenäistä ja vastuullista työskentelyotetta

- ajokortti

- hyviä asiakaspalvelu- ja kommunikointitaitoja

- uusien asioiden nopeaa oppimis- ja omaksumiskykyä

- hyvää suomen kielen taitoa

Tarjoamme:

- kokopäiväisen ja vakituisen työtehtävän

- mahdollisuuden työskennellä monipuolisissa asiakaskohteissa

- kattavan perehdytyksen

- liikkuvan työn

Kiinnostuitko?

Tästä rekrytoinnista vastaa Manpower. Mikäli tämä työtehtävä herätti kiinnostuksesi, haethan paikkaa mahdollisimman pian. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhteessa työnantajana toimii Manpower, mutta työ suoritetaan 100 % asiakkaamme työkohteissa ja heidän valvonnassaan.

Lisää tietoa tästä tehtävästä antavat sinulle:

Delivery Manager Heidi Yrjä 040 1546 747 [email protected]

Senior Talent Acquisition Consultant Laura Parviainen 040 6310 261 [email protected]

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.