Huonekalumyyjä pääkaupunkiseudulle - Kruunukaluste

Kruunukaluste Oy on palvellut asiakkaitaan korkealaatuisissa sisustusratkaisuissa jo lähes 60 vuotta. Mallistomme muodostuu laadukkaiden brändien valikoimista keskihintaisia tuotteita unohtamatta. Kalustetoimittajiamme ovat muun muassa Natuzzi, Ekornes, Furninova, Adea/Shapes, Skovby, Rowico, Caneline, ByNiemi, Connubia, Artwood ja Brafab.

Liikevaihtomme on voimakkaassa kasvussa saavuttaen tänä vuonna 14 miljoonaa euroa. Tällä hetkellä myymälämme sijaitsevat Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Tampereella ja Oulussa, minkä lisäksi voimakkaasti kasvanut verkkokauppa tukee myymälöiden myyntiä. www.kruunukaluste.fi


Etsimme uutta ja innokasta HUONEKALUMYYJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudun liikkeeseemme!

Huonekalumyyjän tehtäviin Kruunukalusteella sisältyy myynti- ja asiakaspalvelutyötä sekä näiden ohella myös myymälän mallistosta ja yleisilmeestä huolehtimista ja hieman noutovarastotyöskentelyä.

Annamme huippumahdollisuuden työskennellä laadukkaiden kalusteiden ja mielenkiintoisten asiakkaiden parissa sekä rennon ja miellyttävän työympäristön, jossa jokaisella työntekijällä on tärkeä ja arvokas rooli yrityksen kehittämisessä ja mahdollisuus hyödyntää omia vahvuuksiaan!

Uudelle myyjälle paikka on auki joko Vantaan tai Espoon liikkeissämme, jotka sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella ja ovat auki arkisin aamupäivästä alkuiltaan sekä myös viikonloppuisinkin noin keskipäiväistä myöhäisiltapäivään.

Etsimämme henkilö on positiivinen sekä aktiivinen myyjä, jolta asiakkaiden ensiluokkainen palvelu tulee luonnostaan. Haluamme joukkoon tiimityöskentelijän, joka myös tsemppaa työkavereitaan kohti onnistumisia.

Tehtävässä menestymiseen odotamme hakijalta aiempaa kokemusta myyntityöstä. Mikäli olet vasta starttaamassa myyntiuraasi ja koet tämän olevan juuri sinulle, kerro meille mikä muu aiempi kokemuksesi tukisi tähän työhön lähtemistä!

Kruunukaluste tarjoaa kiinteän peruskuukausipalkan, myyntiisi perustuvan kk-provision heti ensimmäisestä kaupasta alkaen sekä loistavan henkilökuntaedun!

Viikoittainen työtuntimäärä tehtävässä on 37,5h.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti. Työsopimus solmitaan suoraan Kruunukalusteen kanssa.

Kiinnostuit ja miten hakea?

Rekrytoinnista vastaa Manpower. Hae paikkaa niin pian kuin mahdollista oheisen hakulinkin kautta, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja saat Manpowerin Senior Recruitment Consultant Esko Sauriolta numerosta 040 647 2205 tai [email protected].

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.