Hydrauliletkujen kokoonpanija - Avesco Oy

Avesco Oy edustaa ja myy maailmanluokan Caterpillar-maanrakennuskoneita, -laitteita ja -varaosia Suomessa. Caterpillar-tuotetarjontaan kuuluvat pienet, keskikokoiset ja suuret kaivukoneet, kuormaajat, puskukoneet, jyrät ja levittimet sekä kaivosteollisuutta palvelevat isot työkoneet. Lisäksi tarjontaamme kuuluvat CAT-moottorit ja - generaattorit sekä kattavat varaosa-, huolto-, korjaus- sekä rahoituspalvelut. Palvelemme asiakkaitamme Suomessa kahdeksassa eri toimipisteessä 220 ammattilaisen voimin. Olemme osa perinteikästä sveitsiläistä Avesco-konsernia, joka on markkinajohtaja alueellaan.

Asiakkaamme Avesco Oy etsii kauttamme tiiminsä vahvistukseksi palveluhenkistä ja tehokasta HYDRAULILETKUJEN KOKOONPANIJAA kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.

Maansiirtokoneissa käytetään hydrauliikkaa tehonsiirtoon. Moottori pyörittää maansiirtokoneen hydraulipumppua, ja pumpun tuottama öljynvirtaus ohjataan hydrauliletkujen ja venttiilien kautta sylinteriin, joka puolestaan liikuttaa kauhaa tai muita koneen lisälaitteita. Hydrauliikkaletkun rikkoontuessa tai tullessa käyttöikänsä päähän, maansiirtokonetta ei voi käyttää. Tämän takia hydrauliletkujen kokoonpanijan työ on olennaisen tärkeä osa laadukasta asiakaspalveluamme ja hyvää asiakaskokemusta.

Hydrauliletkujen kokoonpanijana arkesi koostuu pääasiassa seuraavista tehtävistä:

  • Hydrauliletkujen valmistus ja laskutus asiakkaillemme ja korjaamoille
  • Letkuihin liittyvät tarviketilaukset
  • Letkuvaraston ylläpito sekä letkutyössä tarvittavien koneiden ylläpito ja huolto

Toivomme sinulta:

  • Huolellisuutta ja työtä pelkäämätöntä "kädet savessa" -asennetta
  • Soveltuvaa koulutusta tai työn kautta hankittua soveltuvaa osaamista
  • Englannin kielen lukutaitoa ja teknisen sanaston hallitsemista - tätä tarvitaan mm. "letkureseptejä" seurattaessa
  • Ajantasaista IT-osaamista
  • Kokemus vastaavista tehtävistä ja Caterpillar-tuotteiden tuntemus ovat eduksesi, mutta perehdytämme sinut huolellisesti tehtävääsi.

Tarjolla on monipuolinen ja vaihteleva työtehtävä suorassa asiakasrajapinnassa, mukavien työkavereiden parissa. Työajat ovat arkisin klo 8-16 välillä. Muutamme maaliskuussa upouuteen päätoimipisteeseemme Keravalle, muuttoon saakka työskentelet toimipisteellämme Vantaan Veromiehessä. Työsuhde solmitaan Manpowerin kanssa.

Kiinnostuitko ja voisitko olla etsimämme henkilö? Hienoa!
Hakeminen on yksinkertaista ja nopeaa sivustomme kautta; pelkkä CV, puhelinnumero & sähköpostiosoite riittävät osoittamaan kiinnostuksesi tehtävää kohtaan! Klikkaamalla "Hae"-painiketta pääset vaivattomasti liittämään tietosi ja osoittamaan taustasi tehtävää varten.

Rekrytointi toteutetaan yhdessä Manpowerin kanssa ja konsulttimme ovat sinulle avuksi mielellään sekä vastaavat mahdollisiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Rekrytointiprosessista vastaavat Manpowerin konsultit Oona Jakobsson, [email protected] ja Roosa Marjanen [email protected]

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.