Isännöitsijä - Balanssi

Balanssi tarjoaa ammattitaitoista isännöintipalvelua kaikenkokoisille kiinteistöille paikallisesti Porissa ja etäyhteyksien välityksellä koko Suomeen. Isännöimme kohteita suurista kerrostaloista pienempiin rivitaloihin, asunto-osakeyhtiöitä ja liikekiinteistöjä. Balanssin palveluihin kuuluvat myös räätälöidyt palvelut taloyhtiöille, jotka hoitavat isännöintitehtävät itsenäisesti. Näitä palveluita ovat kirjanpito ja tilinpäätöstehtävät, vuokranvalvonta, e-laskutuksen ja suoramaksujen hoito. Teknisen isännöinnin puolelta tarjoamme niin omille isännöitäville kiinteistöillemme kuin ulkopuolisillekin uuden lain mukaisen energiatodistusten laadinnan.

Tiimimme kasvaa ja haemme nyt ISÄNNÖITSIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviin kuuluu erikokoisten taloyhtiöiden isännöinti ja niihin liittyvien hallinnollisten asioiden hoitaminen. Arvostamme ripeää ja ryhtyvää asennetta sekä oma-aloitteista ja järjestelmällistä työotetta. Työskentelet menestyksekkäästi erilaisten ihmisten kanssa, haluat aktiivisesti kehittää osaamistasi ja pystyt työskentelemään itsenäisesti ilman. Tiedostamme kuitenkin, että talon tavoille opettelu vie aikaa, ja toimistomme osaava väki on tässä tukenasi ja mahdollistaa jopa uuden urasi aloittelevana isännöitsijänä!


Mitä odotamme sinulta?

- Aiempaa kokemusta isännöitsijän tehtävistä (tai vahvoja edellytyksiä opetella työ aiemman työkokemuksen ja koulutuksen perusteella)

- Sitoutumista vakituiseen työtehtävään

- Hyviä viestintä- ja yhteistyötaitoja sekä asiakaspalveluhenkeä

- Paineensietokykyä

- Joustavuutta

- Kiinteistöalan tuntemusta

- Olet sinut tietokoneen ja tavallisten toimisto-ohjelmistojen kanssa


Eduksi katsomme:

- Aiemman kokemuksen isännöintitehtävistä

- Alan ammattitutkinnon

Mitä tarjoamme?


Vakituisen työsuhteen lisäksi pääset osaksi asiantuntevaa ja toisiaan tukevaa rentoa työyhteisöä. Saat mahdollisuuden kehittyä isännöintialan ammattilaisena, mutta pääset myös osallistumaan itse aktiivisesti yhteisen toimintamme kehittämiseen.


Oletko sinä etsimämme henkilö?

Rekrytoinnista vastaa Manpower. Hae tehtävään oheisen hakulinkin kautta.

Aloitamme haastattelut pikimmiten, ja työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti. Hae paikkaa niin pian kuin mahdollista, sillä se täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja voit myös kysyä Manpowerin rekrytointikonsultti Esko Sauriolta arkisin 040 647 2205 - [email protected].Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.