Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJA, Helsinki

Bauer Media on Euroopan suurin radiotoimija. Yli sadan TV- ja radiokanavan lisäksi vuonna 1875 perustettu saksalaislähtöinen perheyritys omistaa ja julkaisee noin 600 aikakausilehteä ja noin 400 digitaalista mediaa maailmanlaajuisesti. Bauer Media on kaupallisen radion markkinajohtaja ja audiobisneksen suunnannäyttäjä Suomessa. Sisälllöt eri alustoillamme tavoittavat lähes kolme miljoonaa suomalaista viikoittain. Brändejämme ovat Radio Nova, Iskelmä, KISS, Radio City, Radio Pooki, SuomiRock, Radio 957, RadioPlay ja voice.fi. Edustamiamme brändejä ovat lisäksi Radio NRJ ja Radio Nostalgia.


Bauer Media Oy hakee henkilöä työskentelemään lähituen ja järjestelmäasiantuntijan tehtävissä Helsinkiin. Vastaat tietokoneiden ja yhteyksien asennuksesta ja niiden toimivuudesta, sekä tarjoat apuasi Bauer Median työntekijöille erityyppisissä tietoteknisissä ongelmissa. Kokemus IT-palveluhallinnasta ja kyky vastata palveliminen järjestelmäkokonaisuuksista on edellytys tässä tehtävässä menestymiselle. Työskentelet läheisesti Bauer Median työntekijöiden kanssa, joten sinulla tulee olla hyvät kommunikointitaidot ja erinomainen kyky tulla toimeen erityyppisten ihmisten kanssa. IT-tiimimme on pieni, joten arvostamme halua ratkaista ongelmia itsenäisesti, koska kaikkea tietoa ei aina löydy talon sisältä. Myös into uuden oppimiseen on IT-tiimiämme yhdistävä tekijä, sillä järjestelmiä on paljon ja niiden oppiminen vaatii uteliaisuutta.
Teknistä osaamista omaat seuraavilta alueilta:

  • Vmware ympäristöt
  • O365 paketti
  • Apex One
  • ip-verkkojen kytkimet, palomuurien hallinnointi
  • Linux (Ubuntu)


Etua sinulle on, mikäli sinulla on kokemusta Power Shell scriptauksista, esimerkiksi inventaarioiden ja asennusten tekemisessä sekä Aruba / wlan verkkojen hallinnoimisesta. Lisäksi Windows Active Directory -ympäristön ja Exchange 2016 tuntemus on plussaa.
Tehtävä on kokoaikainen ja työskentely tapahtuu pääkaupunkiseudulla satunnaisia asennusmatkoja yhtiön muihin toimipisteisiin lukuun ottamatta. Työsuhteen ensimmäiset kuusi kuukautta työnantajasi on Experis, jonka jälkeen siirryt Bauer Median työntekijäksi.


Hae tehtävää 8.11. mennessä rekisteröimällä suomenkielinen CV:si palkkatoiveineen sivujemme www.experis.fi tehtävän "järjestelmäasiantuntija, Helsinki " -kautta. Lisätietoja voit kysyä Experiksen Senior Consultant Tea Laamaselta tea.laamanen (at) fi.experis.com tai 0400-219229.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.