Java-ohjelmistokehittäjiä

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.Suomen Hippos ry on valtakunnallinen raviurheilun ja hevoskasvatuksen keskusjärjestö, johon kuuluu 131 jäsenyhteisöä. Suomessa on 74 200 hevosta. Keskusjärjestö pitää rekisteriä ja kantakirjaa kaikista Suomessa kasvatettavista hevosroduista, johtaa ja valvoo ravikilpailutoimintaa sekä harjoittaa koulutus-, järjestö- ja julkaisutoimintaa. Suomen Hippos ry omistaa Suomen Hevosurheilulehti Oy:n.


Tekemistämme yhdistää motivaatio, kiinnostus ja aito innostus työhömme. Hippoksessa pääset tekemään työtä, joka on alan harrastajien päivittäin käyttämä sekä kiittämä. Etsimme Heppa-järjestelmän kehittämiseen uusia

JAVA OHJELMISTOKEHITTÄJIÄ


Oletko urasi alkuvaiheessa vai jo kokenut tekijä? Meillä on paikka niin kokeneelle ja vastuullisempaa tehtävää hakevalle kuin ohjelmointiuransa alkuvaiheessa olevalle osaajalle! Olemme halukkaita räätälöimään toimenkuvaasi oman osaamisesi ja mielenkiinnon kohteiden mukaan.


Tulet tehtävässä kehittämään Hippos ry:n Heppa-järjestelmää ja pääset uuden kehittämisen rinnalla myös toimimaan Legacy-järjestelmän ylläpitotehtävissä yhdessä muun asiantuntijatiimin kanssa. Järjestelmä on hyvin laaja, joten suunnittelua, kehitettävää sekä mielenkiintoisia haasteita riittää. Tiimissä on kuusi osaavaa asiantuntijaa ja työyhteisömme on erittäin tiivis ja yhteistyöhenkinen - meillä viihdytään ja annetaan vapauksia toteuttaa itseään. Uudistetut toimistotilamme sijaitsevat Vermon raviradalla Espoon Leppävaarassa, mutta työt voi toteuttaa myös täysin etänä.


Menestyäksesi tehtävässä toivomme, että Java on sinulle tuttu kieli backend-ohjelmoinnissa ja omaat ymmärrystä myös tietokantateknologioista. Arvostamme positiivista, joustavaa ja asiakaslähtöistä asennetta. Tehtävässä edellytetään suomen kielen taitoa.


Tarjoamme sinulle vakaan ja joustavan työpaikan, jossa pääset tekemään monipuolisia työtehtäviä ja laajentamaan omaa osaamistasi, kehittämään ainutlaatuista järjestelmää ja suunnittelemaan kokonaisuutta yhdessä tiimin kanssa. Meillä saat hyvän perehdytyksen tehtäviisi ja aikaa asettua rooliisi. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan, kattavan työterveyshuollon, netin, puhelimen, lounas- ja liikuntaedut. Hevoskasvatuksen ja raviurheilun maailma on ainutlaatuinen ja siihen voit sukeltaa työsi kautta juuri niin syvälle kuin haluat!


Kiinnostuitko? Hienoa! Nyt on sinun vuorosi. Lähetä hakemus palkkatoiveineen oheisen linkin kautta 28.8.2022 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimi nopeasti! Lisätietoja työtehtävästä Experikseltä antaa Senior Consultant Mari Mielonen, p. 040 623 7032 tai sähköpostitse [email protected]

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.