Johdon assistentti

Oletko tehokas toimiston turbiini, jolla pysyy pallot ilmassa kiireestä huolimatta? Nautit vaihtelevasta työstä, jossa ei ole kahta samanlaista päivää, ja keskeisestä roolista, jossa voit tukea muita? Jos kuvaus sopii sinuun, voit olla etsimämme!

Etsimme asiakkaallemme Helsinkiin JOHDON ASSISTENTTIA määräaikaiseen työsuhteeseen syyskuun loppuun asti

Tehtäviisi johdon assistenttina kuuluisi mm. tapahtumien, matkojen ja kokousten järjestäminen sekä muita hallinnollisia tehtäviä. Tapahtumat ovat esimerkiksi tiimille järjestettäviä koulutuksia tai pieniä asiakastilaisuuksia. Tehtäviä voidaan muokata ja painottaa osaamisesi mukaan.

Menestyäksesi tarvitset moniajo-, organisointi- ja ratkaisukykyä, huolellista ja tarkkaa otetta työhön sekä vastuullisuutta ja joustavuutta. Laskemme eduksi tehtävään soveltuvan opintotaustan (esim. tradenomi) sekä aikaisemman työkokemuksen assistentin tehtävistä. Päivittäisenä työkielenäsi on englanti, joten viestit selkeästi ja tehokkaasti niin suullisesti kuin kirjallisestikin, suomeksi sekä englanniksi. Hallitset MS Officen perusohjelmat ja kykenet oppimaan myös uusia järjestelmiä. Olet yhteistyötaitoinen ja positiivinen toimija, joka tarttuu reippaasti toimeen ja saa asioita aikaan.

Tämä työ tarjoaa sinulle monipuoliset ja vaihtelevat työpäivät sekä työpanostasi aidosti arvostavan työyhteisön. Työtä pystyt tekemään hybridisti!

Työsuhde on alkuun määräaikainen syyskuun 2023 loppuun asti, mutta hyvälle osaajalle on mahdollisuus myös jatkoon. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja työsuhde solmitaan Manpowerin kanssa.

Haethan paikkaa heti, sillä aloitamme haastattelut pikaisella aikataululla ja valinnat tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa hakua hoitavat konsultit Emmi Lamberg [email protected] p. 040 192 9008 (arkisin 8-16) ja Laura Parviainen [email protected] p. 040 631 0261 (arkisin 8-16).

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.