Johdon assistentti, Bauer Media Oy

Moiccu!

Sami, Tomppa, Johanna, Erkka, Hermanni, Elsa ja Katja täällä kaipaamme aktiivista ja osaavaa assistenttia tukemaan Bauer Median johtoryhmätyöskentelyä. Olisitko se kenties sinä?

Johdon assistenttina toimenkuvasi on laaja, monipuolinen ja mielenkiintoinen, ja omalla tekemiselläsi ja osaamisellasi voit paljolti vaikuttaa siihen millaiseksi työnkuvasi muodostuu, kas kun vastaavanlaista roolia meillä ei oikeastaan ole koskaan aikaisemmin ollut.

Johtoryhmän lisäksi tarjolla on lähes parisataa muuta ihan yhtä mukavaa kollegaa, joista pääosa työskentelee Helsingissä Kaapelitehtaalla, osa levittäytyneenä pitkin Suomea. Kaapelitehtaalla olisi myös sinunkin tuleva työpisteesi. Myös pääsisit operoimaan kansainvälistenkin kollegoidemme kanssa.

Meillä on kieltämättä aika isot odotukset osaamisen suhteen, toisaalta, olemme kyllä ylpeitä omastakin osaamisestamme ja haluamme että taso säilyy kaikilla rintamilla.

Toivottavasti kuulemme pian sinusta!

Terkuin,
Bauer Median porukka

Bauer Media on audiobisneksen suunnannäyttäjä ja kaupallisen radion markkinajohtaja Suomessa. Olemme myös osa kansainvälistä Bauer Media Groupia. Kanavaperheeseemme kuuluvat mm. Radio Nova, Iskelmä, Radio City, Radio Classic ja Basso sekä digitaalisen kuuntelun palvelumme RadioPlay ja Podplay.

Etsimme EXECUTIVE ASSISTANTIA tukemaan Bauer Media Oy:n toimitusjohtajan sekä johtoryhmän päivittäistä työskentelyä.

Työnkuva tulee olemaan erittäin monipuolinen ja vaihteleva, mutta rutiinitehtäviäkin toki arkeesi mahtuu. Hoidat kokousten ja tapaamisten käytännön järjestelyitä, ylläpidät ja puhtaaksikirjoitat kokouspöytäkirjoja, esityksiä ja asiakirjoja. Pääset lisäksi huolehtimaan sujuvasta viestinnästä eri sidosryhmien välillä.

Etsimämme Executive Assistant on rohkea ja oma-aloitteinen "hands on" -organisoija, joka osaa myös itse tunnistaa ja ehdottaa johdolle, mitkä asiat on hyvä antaa hänen osaaviin käsiinsä.

Tarjoamme kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen kera työsuhde-etujen huolehtien mm. ravintopuolestasi päivisin sekä niskajumien sulattamisesta. Aloittaa saisi niin pian kuin pystyisit, mutta olemme tovin valmiita odottamaan startissa.

Millaista henkilöä etsimme?

Toivoisimme, että johdon tukeminen olisi sinulle jo jokseenkin tuttua, mutta haluaisit yhä oppia uusia tehtäviä meillä. Sinun tulee osata ottaa haltuun eri sähköiset työvälineet ja ohjelmistot. Englannin sujuva suullinen ja kirjallinen hallinta on hyvin tärkeää tehtävässä onnistumisen kannalta.

Koulutustaustasi voi tukea tehtävää, mutta ei ole välttämätöntä - haemme henkilöä, joka ensisijaisesti pystyy hallitsemaan useita eri asiakokonaisuuksia ja projekteja yhtäaikaisesti kera positiivisen asenteen ja jolla on palo tukea ja sujuvoittaa kollegoiden työskentelyä. Pyrimme ja tulemme olemaan apunasi, mutta kyky itsenäiseen työskentelyyn tulee olla sinussa vahvana.

Meillä on mukava, rento ja matalahierarkinen työyhteisö, joka varmasti tulee arvostamaan työpanostasi.
Yrityksemme arvot ovat uteliaisuus, tavoitteellisuus sekä yhdessä tekeminen. Toivomme, että nämä myös nämä kuvailisivat myös sinua!

Kiinnostuin, miten haen?

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Manpowerin kanssa.

Hae tehtävään Manpowerin hakulinkin kautta. Lähetä CV:si ja hakemuskirjeesi palkkatoivomuksella mahdollisimman nopeasti, sillä paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Kuulemme sinusta mielellämme miksi juuri sinusta ja meistä tulisi täydellinen match!

Jäikö vielä jokin mietityttämään?

Lisätietoja tehtävästä mielellään antaa Manpowerin Talent Acquisition Consultant Roosa Marjanen, [email protected] tai p. 040 567 9360 sekä Delivery Manager Sanni Nelimarkka, [email protected] tai p. 044 081 6962.

Lisää Bauer Mediasta voit myös lukea täältä: https://www.bauermedia.fi/yritys

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.