Johdon assistentti, HP, Espoo

Our vision is to create technology that makes life better for everyone, everywhere - every person, every organization, and every community around the globe. This motivates us - inspires us - to do what we do. To make what we make. To invent, and to reinvent. To engineer experiences that amaze. We won't stop pushing ahead, because you won't stop pushing ahead. You're reinventing how you work. How you play. How you live. With our technology, you'll reinvent your world.

This is our calling. This is a new HP.
Keep reinventing. https://jobs.hp.com/

Haemme nyt tunnetulle asiakkaallemme HP:lle ahkeraa, kokenutta ja toimeen tarttuvaa JOHDON ASSISTENTTIA Espoon toimipisteellemme. Tehtävä on osa-aikainen, jossa työaika on joustavasti n. 50 % per viikko. Työsuhde tehdään toistaiseksi voimassa olevaksi ja työaika on pääsääntöisesti toimistotyöajat. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Espoossa ja osittainen etätyö on myös mahdollista.

Tehtävässä olet osana hallinnon tiimiä toteuttamassa erilaisia kehitysprojekteja sekä sujuvoittamassa toimiston yleisen arjen toimivuutta. Tässä roolissa tuet johdon henkilöitä sekä koko organisaatiota.Tehtävä vaatii itsenäistä työotetta sekä useiden kokonaisuuksien yhtäaikaista hallintaa. Päiväsi tulevat koostumaan monipuolisista vastuista.

Tehtävään soveltuvasta koulutuksesta ja useamman vuoden aiemmasta työkokemuksesta on sinulle välttämätöntä hyötyä tehtävässä onnistumiseen. Erityisen tärkeänä pidämme myös reipasta ja positiivista asennetta. Toivomme, että suhtaudut innolla vastuullesi annettuihin tehtäviin ja viet ne huolellisesti loppuun saakka. Muiden auttaminen ja projektien koordinoiminen on sinulle luontevaa ja viihdyt tämänkaltaisessa roolissa. Työssä onnistuminen edellyttää hyvää tietoteknistä osaamista sekä sujuvaa suomen sekä englannin kielen taitoa.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä mukaan oman alansa huippuammattilaisista koostuvaan yhteisöön, jossa sinun työpanostasi tullaan arvostamaan. Saat hienon mahdollisuuden päästä vaikuttamaan toimiston arjen sujumiseen! Työyhteisömme on asiantunteva ja huumorintajuinen, jossa toivomme kaikkien aidosti viihtyvän. Panostamme henkilöstömme viihtyvyyteen, sillä osaava ja motivoitunut työntekijä on meille ensiarvoisen tärkeä. Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen vakituisen vuokratyösuhteen mukavassa työporukassa, jossa Manpower toimii ainakin alkuun työsuhteessa työnantajana.

Kiinnostuitko ja voisitko olla etsimämme henkilö? Hienoa!
Ota yhteyttä meihin suoraan, kerro meille osaamisestasi ja hakuprosessi voi alkaa näinkin pienellä yhteydenotolla! Hakeminen on myös yksinkertaista ja nopeaa sivustomme kautta ja pelkkä CV, puhelinnumero & sähköpostiosoite riittää osoittamaan kiinnostuksesi tehtävää kohtaan. Klikkaamalla "Hae"-painiketta pääset vaivattomasti liittämään tietosi ja osoittamaan taustasi tehtävää varten. Haastattelut aloitetaan mahdollisimman pian jo hakuajan puitteissa.

Rekrytointi toteutetaan yhdessä Manpowerin kanssa ja konsulttimme ovat sinulle avuksi mielellään ja vastaavat mahdollisiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Rekrytointiprosessista vastaavat Manpowerin konsultit:

Recruitment Consultant Suvi Väänänen [email protected] +358401679091
Recruitment Consultant Laura Parviainen [email protected] +358406310261

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.