Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Junior Hitsaaja

Onko sinulla hitsauksen perustaidot hallussa ja haluat päästä oppimaan lisää? Nyt olisi siihen mahdollisuus!

Etsimme useita aloittelevia hitsaajia asiakkaallemme Vaasaan.

Tarjoamme työn mukavassa työyhteisössä, jossa pääset osaksi ammattimaista tiimiä. Saat kattavan perehdytyksen tehtävääsi ja mahdollisuuden urapolkuun yrityksessä. Tärkeintä on asenne ja halu tehdä töitä.

Lupaamme aluksi työsuhteen helmikuusta huhtikuun loppuun ja perään onnistuu mahdollisesti kesätyökin.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää mahdollisimman pian sähköpostitse: mari.alahuhtala@manpowergroup.fi tai puhelimitse 040-652 8481. Voit myös rekisteröityä hakijaksi www.manpower.fi - sivujen kautta painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala puh. 040-652 8481.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.