Junior Project Manager

Asiakkaamme WDVida hakee joukkoonsa Junior Project Manageria työskentelemään yhteistyössä aliurakoitsijoiden ja asiakkaiden kanssa eri projekteissa. WDVida tarjoaa täydellisiä kuituverkkojen avaimet käteen -ratkaisuja alue-, kiinteistö- ja asuinverkostoissa, alkaen uusien putkilinjojen asentamisesta maahan ja olemassa olevan infrastruktuurin parissa työskentelystä. Lisätietoja WDVidasta löydät osoitteesta https://wdv.se/.

Työviikkosi sujuu seuraavien työtehtävien parissa:

  • Asiakastyö (tapaamisten varaaminen puhelimitse ja sähköpostitse, asiakaskäynnit)
  • Projektipäällikön avustus erilaisissa tehtävissä, kuten asiakirjojen ja dokumenttien kanssa sekä keskusteluissa kuntien ja aliurakoitsijoiden kanssa
  • Lupien hakeminen ja muu yhteydenpito tarvittaviin tahoihin

Työviikko jakautuu useimmiten kahteen toimistopäivään ja kolmeen kenttäpäivään, mutta painotus vaihtelee projektien mukaan.

Toivomme, että sinulla on:

  • Relevanttia kokemusta tai koulutusta alalta (kuituoptiikka / tekninen kokemus)
  • Kyky toimia itsenäisesti projektinhallinnan kanssa
  • Hyvät sosiaaliset taidot
  • Suomen kielen taito sekä englannin (tai ruotsin) kielen taito
  • Hyvät IT-taidot
  • Ajokortti

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen mahdollisuuden päästä luomaan WDVidan tarinaa Suomessa sekä osallistumaan mielenkiintoisiin projekteihin. Tehtävässä on hyvät mahdollisuudet kehittyä alan ammattilaiseksi ja kasvaa roolissa. Vaikka tehtävä on uusi Suomessa, WDVidan tiimi sekä esihenkilöt ovat tiiviisti tukenasi ja apunasi arjessa. Työssä on arkityöaika. Työsuhde solmitaan toistaiseksi voimassa olevana ja se solmitaan ManpowerGroupin kanssa.

Kiinnostuitko ja voisitko olla etsimämme henkilö? Hienoa!
Hakeminen on yksinkertaista ja nopeaa sivustomme kautta; pelkkä CV, puhelinnumero & sähköpostiosoite riittävät osoittamaan kiinnostuksesi tehtävää kohtaan! Klikkaamalla "Hae"-painiketta pääset vaivattomasti liittämään tietosi ja osoittamaan taustasi tehtävää varten.

Rekrytointi toteutetaan yhdessä Manpowerin kanssa ja konsulttimme ovat sinulle avuksi mielellään sekä vastaavat mahdollisiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Rekrytointiprosessista vastaavat Manpowerin konsultit Oona Criado, [email protected], 040 185 8306 ja Roosa Marjanen, [email protected], 040 567 9360

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.