Juristi - teknologia ja kehittäminen, Ilmarinen

Tule kanssamme rakentamaan parempaa työelämää

Työeläkevakuuttaminen on tärkeä osa hyvinvointiyhteiskuntaa. Huolehdimme Ilmarisessa yli miljoonan suomalaisen eläketurvasta. Keräämme ja sijoitamme eläkevaroja vastuullisesti. Eläkevastuiden katteena on yli 50 miljardin euron sijoitusvarallisuus. Henkilöstömme on syystä työstään ylpeä ja arvostaa kannustavaa johtamista. Rakennamme parempaa työelämää ja edistämme työkykyä. Näin tuemme koko Suomen menestystä.

Ilmarislaisuus avaa sinulle mahtavan näköalapaikan mielenkiintoiseen työeläkealaan, monipuolisen tehtäväkentän, mahdollisuuksia työskennellä parhaiden asiantuntijoiden kanssa ja haastaa itseäsi. Hyvä työelämä on meille tärkeää ja panostamme siihen vahvasti. Satsaamme laadukkaaseen johtamiseen, kehitämme tekemisen tapojamme aktiivisesti ja toimimme ketterästi. Haluamme menestyä yhdessä.

Kiinnostuitko ilmarislaisuudesta? Tutustu meihin tarkemmin ilmarinen.fi/tyopaikat

Haussa nyt

Juristi - teknologia ja kehittäminen

Ilmarisen lakiasiat ja compliance- toiminnossa työskentelee 14 kokenutta juridiikan ja sopimusten asiantuntijaa. Toiminto vastaa Ilmarisen liiketoimintojen juridisesta tuesta.

Haemme nyt joukkoomme juristia tukemaan liiketoimintamalliemme digitalisoimista, tietojohtamista sekä vakuuttamiseen ja sijoitusjärjestelmiin liittyviä tietojärjestelmä- ja tietohallintosopimusprosessejamme. Lisäksi juristi osallistuu sisäisten ohjeistusten laadintaan ja kouluttaa ilmarislaisia. Toimenkuvaan kuuluu myös toimialaan sekä tietojohtamiseen liittyvän sääntelykehityksen seurantaa ja edunvalvontaa.

Tehtävässä toimit läheisessä yhteistyössä liiketoimintojen, tietojärjestelmäasiantuntijoiden sekä laki- ja compliance -toiminnon juristien kanssa.

Edellytämme sinulta

  • kykyä hoitaa itsenäisesti teknologia ja kehittäminen - liiketoimintakokonaisuuden juridisia kysymyksiä sekä taitoa analysoida ja ratkaista esille tulevia monimutkaisia juridisia tilanteita
  • kokemusta teknologiaan ja tietohallintoon sekä tietojärjestelmä- ja tietohallintosopimuksiin liittyvästä juridiikasta esim. tietojärjestelmätoimittajan, teknologiayrityksen tai rahoitusalan yhtiön palveluksessa tai asianajotoimistossa
  • digitaaliseen liiketoimintaan, digimarkkinointiin ja -viestintään sekä tietojohtamiseen liittyvän sääntelyn syvällistä ymmärtämistä ja soveltamiskykyä
  • tietosuojasääntelyn tuntemusta
  • kykyä nähdä asiat yhtiön strategian ja liiketoiminnan näkökulmasta
  • erinomaisia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
  • vahvaa projektinhallinta- ja johtamiskykyä
  • ratkaisukeskeistä lähestymistapaa
  • oikeustieteellistä loppututkintoa (OTM/OTK)
  • MS Office -ohjelmistojen hallintaa.

Meille kannattaa tulla

Tarjoamme sinulle näköalapaikan työeläkevakuutusyhtiön toimintaan ja itsenäisen ja monipuolisen tehtävän, jota voit muokata omien vahvuuksiesi pohjalta. Sinulla on juristina ainutlaatuinen tilaisuus päästä mukaan kehittämään työeläkejärjestelmän digitaalisia liiketoimintamalleja. Pääset käyttämään taitojasi ja osaamistasi laajasti

Työeläkevakuutusyhtiössä toimit suomalaisen sosiaaliturvan ja yhteiskunnallisen keskustelun ytimessä. Olemme myös rahoitusalan yhtiö, jonka toiminnan lainmukaisuutta Finanssivalvonta valvoo. Ilmarislaiset kokevatkin tekevänsä merkityksellistä työtä. Toimintakulttuurimme on avoin ja yhdessä menestymistä korostava. Modernit monitoimitilamme sijaitsevat hyvien yhteyksien päässä Ruoholahdessa. Työssäsi sinulla on tukena vahvojen asiantuntijoiden huipputiimi ja kivat työkaverit.

Hae nyt

Lisätietoja tehtävästä antaa lakiasianpäällikkö Ulla Malinen puh. 050 3369 845 (ulla.malinen@ilmarinen.fi).

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi 02.11.2021 mennessä sivujen www.experis.fi kautta.

Valitulle henkilölle tehdään Ilmarisen käytännön mukaisesti luotettavuusselvitykset (luottotiedot, huumausainetestaus sekä tietyissä rooleissa turvallisuusselvitys).

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.