Kahvilatyöntekijä kesäksi - Shell Pihtipudas

Shell Puhtipudas etsii kauttamme reippaita KAHVILATYÖNTEKIJÖITÄ tulevaksi kesäksi!

Lähde loistamaan monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä, tekemään myyntityötä ja samalla pitämään nälkäiset tielläliikkujat tyytyväisinä valmistamalla vitriini-/ruokatuotteita.

Shellillä pärjää heittäytymiskykyinen ja oppimishaluinen sekä käsistään kätevä; Sinun ei tarvitse osata valmiiksi, me kyllä koulutamme sinut tehtävään!

Tarjoamme sinulle vaihtelevaa ja antoisaa työtä mahtavan työporukan ympäröimänä. Shellillä jokainen päivä on aidosti erilainen ja aina oppii jotain uutta!

Työsuhde on osa-aikainen ja määräaikainen kesätyö noin 90-100 h/3 vko. Työt alkavat viimeistään 1.6.2023 tai sovitun mukaan perehdytyksellä ja päättyvät noin 31.8.2023. Mahdollisuus jatkaa kesän jälkeen löytyy myös tarvittaessa esim. opiskeluiden ohella! Palkkaus TES:n mukaan.

Shell Pihtipudas on auki ympäri vuorokauden ja nyt etsinnässä tekijöitä kaikkiin vuoroihin, mahdollisuus kolmivuorotyöhön tai pelkkään yötyöhön kello 22-06 väliselle ajalle.

Työ vaatii hygieniapassia tai sen suorittamista viimeistään ennen työsuhteen alkamista. Lisäksi lähtökohtaisesti vaadimme täysi-ikäisyyden.

Hakeminen

Haethan tehtävää oheisen Manpowerin linkin kautta mahdollisimman pian ja liitä mukaan hakemusdokumentit (CV ja/tai hakemuskirje).

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antavat (arkisin klo 8-16) Manpowerin rekrytoijat Sanni Nelimarkka, [email protected], 044 081 6962 sekä Miia Sinkko [email protected], 040 193 0347.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.