Karkkitori - Myymälävastaava Espooseen

Karkkitori on herkullinen makeismyymäläketju pääkaupunkiseudulla. Haemme iloisen reipasta ja työtä pelkäämätöntä asiakaspalvelusta kiinnostunutta MYYMÄLÄVASTAAVAA Espoon Matinkylään kauppakeskus Iso Omenassa sijaitsevaan Karkkitori-myymälään.

Myymälävastaavana toimit tiiminvetäjänä vastaten oman tiimisi toiminnasta, työtehtävien organisoimisesta sekä seuraat aktiivisesti myymäläsi myyntejä ja teet tilauksia. Huolehdit konseptin mukaisesta asiakaspalveluprosessista sekä olet mukana päivittäisissä työtehtävissä kuten kassalla, kuorman purussa sekä esillepanossa. Teet työvuoroja kaikissa vuoroissa myymälän aukioloaikojen mukaisesti.

Tässä tehtävässä parhaiten onnistuu henkilö, jolla on aikaisempaa kokemusta työtehtävistä myyjänä tai asiakaspalvelussa. Myymälävastaava- ja esihenkilökokemuksesta on myös hyötyä tässä tehtävässä. Erityisesti sesonkiaikoina myymälässä voi olla hektistäkin, joten hyvät kiireen- ja paineensietokykytaidot tukevat tehtävässä menestymistä.

Luot esimerkilläsi tekemisen meininkiä sekä hyvää Karkkitori-henkeä ja saat tiimisi loistamaan!

Karkkitori on työpaikka, jossa tehdään töitä iloisella ja reippaalla otteella. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, hyvän perehdytyksen sekä esihenkilön jatkuvan tuen. Karkkitorit ovat osa Finnsweet-konsernia, joka harjoittaa makeisten, keksien ja pähkinöiden maahantuontia ja tukkukauppaa, sekä valmistaa kotimaisia makeisia omissa tehtaissaan.

Kiinnostuin! Miten haen?

Hae tehtävään mahdollisimman pian "Hae nyt" -painikkeen kautta, sillä paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Tehtävässä noudatetaan kaupan alan TES:iä. Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan Hansafood Oy:lle. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.

Rekrytointi toteutetaan yhdessä Manpowerin kanssa ja konsulttimme ovat sinulle avuksi mielellään sekä vastaavat mahdollisiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Rekrytointiprosessista vastaavat Manpowerin konsultit:

Roosa Marjanen, [email protected], 040 567 9360

Sanni Nelimarkka, [email protected], 044 081 6962

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.