Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Kenttämyyjä

Forssa/Pori/Rauma HUOM!

Oletko myynnistä innostuva tiimipeluri, joka haluaa omalta osaltaan olla luomassa kotitalouksille ja pienyrityksille turvallisempaa ympäristöä? Haluatko tehdä sosiaalista työtä ihmisten parissa tarjoten asiakkaille moderneja alansa huipputuotteita turvajärjestelmien osalta? Nyt sinulla on loistava mahdollisuus hypätä tuotteiden pariin, joilla on aitoa merkitystä ihmisten jokapäiväisen elämän turvaamisessa!

Etsimme tällä hetkellä KENTTÄMYYJIÄ toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Tehtävänäsi on pääasiassa uusasiakashankinta omalla alueellasi sekä turvalaitteiston asennusten suorittaminen. Kasvatat omalla aktiivisella tekemiselläsi asiakaskuntaa alueellasi, sovit tapaamisia potentiaalisten asiakkaiden kanssa ja annat asiantuntevaa tietoa tuotteista, jotka sopivat parhaiten kunkin asiakkaan tarpeisiin. Myynnin lisäksi tehtävänkuvaan kuuluu laitteiston asennus, johon annetaan erillinen perehdytys asiakasyrityksen toimesta.

Halu tehdä tulosta, asiakkaiden asiantunteva palvelu, myyntihenkisyys sekä erinomainen asenne ovat ydinasioita tehtävässä. Selkeät kommunikointitaidot yhdistettynä helposti lähestyttävään persoonaan ovat tärkeitä työn onnistuneessa suorittamisessa ja parhaiten tehtävässä menestyvätkin henkilöt, jotka omaavat pitkäjänteisen asenteen ja ymmärryksen siitä, että kaupanteko vaatii kärsivällisyyttä. Ymmärrät, että myyntityössä vastoinkäymiset ovat arkipäivää ja et anna näiden lannistaa itseäsi. Kykenet kommunikoimaan erilaisten ihmisten kanssa ja osaat asettua asiakkaiden saappaisiin tarjoten juuri heidän tarpeisiinsa parhaiten soveltuvia vaihtoehtoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan myyntityön alan huipputuotteiden parista tunnetun yrityksen palkkalistoilla. Palkatuille henkilöille tullaan tarjoamaan parhaat mahdolliset avaimet työssä onnistumiseen laadukkaan koulutuksen osalta, joka antaa hyvät lähtökohdat tehtävään. Haastavan työn sekä laadukkaan koulutuksen lisäksi tarjoamme tekijöille reilun pohjapalkan yhdistettynä motivoivaan bonusmalliin, sekä lounas - ja autoedun.

Etsimme tekijöitä erityisesti Pori - Rauma - Forssa alueille. Tehtävässä edenneille tullaan suorittamaan taustatarkistus luottotietojen sekä huumausainerekisten osalta. Haethan tehtävään niin pian kuin mahdollista, sillä paikkoja täytetään sitä mukaa, kun sopivia henkilöitä löytyy. Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerin Sourcing konsultti Hannu Pelli numerosta 040 193 0347 tai sähköpostilla hannu.pelli@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.