KESÄ 2023 - Ulkoaluetyöntekijän tehtävät - Tampereen seutu

Oletko ulkoaluehoidon tehtävistä kiinnostunut ja etsit kesätöitä?


Etsimme avoimella haulla Tampereen seudulle kesäksi 2023 ulkoaluehoidon tehtävistä (esim. nurmikonleikkuu, pihojen siistintä jne.) kiinnostuneita henkilöitä!

Voit olla aloitteleva tekijä tai jo kokenut konkari, otamme mielellämme vastaan hakemuksia eri tilanteissa olevilta hakijoilta!

Työsuhteen kesto sekä aloitusajankohta vaihtelee toimeksiantojemme mukaan. Myös työaika voi vaihdella paikkakohtaisesti (aamu-/ilta-/yövuorot - arkena/viikonloppuisin).

Olemme työllistäneet viimeisen vuoden aikana Tampereen alueelle lukuisia henkilöitä alalle, joten lähettämällä avoimen hakemuksen, tämä saattaa olla hyvin sinunkin mahdollisuutesi työllistyä alalle kesäksi 2023!

Hakuohjeet:

Pääset jättämään avoimen kesätyöhakemuksen oheisen hakulinkin kautta! Liitä mukaasi CV:si ja/tai avoin hakemuskirjeesi, missä kerrot hieman taustastasi!

Otamme sinuun yhteyden heti, kun sinulle sopiva paikka aukeaa kauttamme!

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.