KESÄTYÖ: Huoltamokahvilatyöntekijä


St1 Kauhajoki (Seinäjoentie 113) hakee joukkoonsa reipasta ja oma-aloitteista työntekijää

huoltamokahvilatyöntekijän tehtäviin.

Työ on pääasiallisesti asiakaspalvelutyötä asemalla toimivassa Helmisimpukka Express- pikaruoka-, ravintola-, ja myymäläkonsepteissa. Työssäsi myyt kahvilatuotteita, päivittäistavaroita, polttoaineita, ynnä muita asemalla myytäviä tuotteita. Opit myös käsittelemään Veikkauksen palveluvalikoimaa. Lisäksi osallistut tuotteiden valmistukseen sekä asemalla tarvittaviin siivoustehtäviin.


Työsuhde on määräaikainen ja työaika noin 90/3vk.


Asema on avoinna arkisin klo 5-24, 7-24, 8-24. Edellytämme hakijalta 18 vuoden ikää, intoa myyntityöhön sekä mahdollisuutta työskennellä eri vuoroissa. Osassa työvuoroista työskennellään yksin perehdytyksen jälkeen.
Tarjoamme Sinulle mielenkiintoista ja vaihtelevaa työtä iloisessa ja mukavassa työympäristössä sekä mahdollisuuden tehdä tarvittaessa vuoroja muissa yhtiön operoimissa yksiköissä.


Laita hakemus viimeistään 30.5.2022 mennessä osoitteessa www.manpower.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.