KESÄTYÖ Kokoonpanija / sähköasentaja


Haemme asiakasyrityksellemme KurikkaanKESÄTYÖHÖN KOKOONPANIJOITA / SÄHKÖASENTAJIAitsenäiseen kokoonpano- ja asennustyöhön, tehtävässä tulisi osata lukea sähköpiirustuksia.Toivomme sinulta:

-työkokemusta kokoonpanosta teollisuudesta

- sähköpiirustusten lukutaitoa

- sähköalan koulutusta katsotaan eduksesi

- reipasta ja motivoitunutta asennetta

- oma-aloitteisuutta

- mahdollisuutta tehdä 2-vuorotyötäTarjoamme mukavan työyhteisön lisäksi mahdollisuuden kasvattaa omaa osaamista ammattitaitoisten työntekijöiden opastuksella. Työt alkavat mahdollisimman pian ja töitä on tarjolla 2-3 kk sekä mahdollisesti jatkoa syksyllä.Kiinnostuitko? Toimi nopeasti, paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.Hae tehtävää HETI www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja liittämällä cv:si hakemukseen. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala puh. 040-652 8481 tai mari.alahuhtala@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.