Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

KESÄTYÖ Tilaustenkäsittelijä

Haemme asiakkaallemme reipasta

TILAUSTENKÄSITTELIJÄÄ Vaasaan kesätyöhön (ajalle 4.5-31.8.2020)

Työtehtäviisi kuuluu asiakkaalle tulevien tilausten käsittely ja muut toimistotyöt.

Toivomme sinulta:

  • toimistoohjelmien hallintaa (MS Office)
  • ERP järjestelmä Control 9000 hallintaa

Toivomme sinulta myös englannin kielen taitoa, tarkkuutta ja huolellisuutta, katsomme eduksi vastaavan työkokemuksen. Osaat toimia itsenäisesti, mutta viihdyt ja työskentelet mielelläsi myös tiimin jäsenenä.

Työ on aluksi määräaikainen kesätyö 4.5-31.8. Työ on 1-vuorotyö ma-pe.

Tarjoamme sinulle työn kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä ja mukavan tiimin tuen. Toimi nopeasti, tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Hae tehtävää viimeistään 30.3.2020 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala puh. 040-652 8481 tai mari.alahuhtala@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.