Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

KESÄTYÖ - tuotantotyöntekijä

Kesää ja kärpäsiä odotellessa on hyvä pohtia myös kesän työkuvioita. Kiinnostaisiko Sinua työskennellä kansainvälisesti toimivassa perheyrityksessä, jossa tavoitteena on olla alansa paras? Mikäli kiinnostaa niin mielellämme kerromme lisää!

Etsimme asiakkaallemme Sastamalaan TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ kesätöihin.

Tehtävässä työskennellään pääsääntöisesti tuotannon avustavissa tehtävissä kansainvälisesti toimivassa perheyrityksessä. Työtehtäviin kuuluu työskentely linjaston loppupäässä 2-3 hengen tiimeissä, sisältäen mm. laadun varmistusta ja pakkaustehtäviä. Osaamisen kasvaessa on mahdollista saada perehdytystä myös muihin työtehtäviin.

Toivomme sinulta:
- Reipasta asennetta
- Huolellisuutta sekä tarkkaavaisuutta
- Oma-aloitteista työskentelyotetta, tiimityötaitoja
- Sujuvaa suomen kielen taitoa (suomi työkielenä)
- Eduksi katsotaan mikäli sinulla on työturvallisuuskortti ja kokemusta tuotanto/linjastotyöskentelystä

Avoinna on 3-4 kesätyöpaikkaa kesä-elokuun ajaksi täysillä työtunneilla. Työaika on ma-pe päivävuoroa.

Hae tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja valinnat tehdään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroupin recruintment consultant Anu Erkkilä, 040 546 0862 tai anu.erkkila@manpowergroup.fi sekä sourcing consultant Hannu Pelli, 040 193 0347.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.