Kesätyöntekijä, Eläkkeiden asiakaspalvelu, Ilmarinen

Tule kanssamme rakentamaan parempaa työelämää

Työeläkevakuuttaminen on tärkeä osa hyvinvointiyhteiskuntaa. Huolehdimme Ilmarisessa yli miljoonan suomalaisen eläketurvasta. Keräämme ja sijoitamme eläkevaroja vastuullisesti. Rakennamme parempaa työelämää ja edistämme työkykyä. Näin tuemme koko Suomen menestystä.

Ilmarislaisuus avaa sinulle mahtavan näköalapaikan mielenkiintoiseen työeläkealaan ja suomalaiseen yrityselämään, monipuolisen tehtäväkentän, mahdollisuuksia haastaa itseäsi ja yhteistyötä parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Hyvä työelämä on meille tärkeää ja panostamme siihen vahvasti. Satsaamme laadukkaaseen johtamiseen, kehitämme tekemisen tapojamme aktiivisesti ja toimimme ketterästi. Haluamme menestyä yhdessä.

Kiinnostuitko ilmarislaisuudesta? Tutustu meihin tarkemmin ilmarinen.fi/tyopaikat

Haussa
Kesätyöntekijä, Eläkkeiden asiakaspalvelu

Haemme Ilmarisen henkilöasiakkaiden asiakaspalveluun palveluneuvojaa kesätyöntekijäksi ajalle 1.6-31.8.2021
Haluamme antaa asiakkaillemme asiantuntevaa palvelua sekä kokemuksen, että olemme heitä varten. Palveluneuvojana kohtaat asiakkaitamme kymmeniä kertoja päivässä ja olet avainroolissa hyvän palvelukokemuksen syntymisessä.

  • Neuvomme asiakkaita eläkkeen hakemiseen ja maksamiseen liittyvissä kysymyksissä, opastamme heitä hakuprosessissa eteenpäin ja vastaamme myös eläkepäätöksestä nouseviin kysymyksiin ja tarkennuksiin
  • Tärkein työkalumme on puhelin, mutta toimimme myös verkossa, chatissa, sähköpostilla ja facebookissa.


Odotamme sinulta taitoa ja tahtoa

  • Palveluneuvojan tehtävässä onnistumisen edellytyksenä on aito kiinnostuksesi asiakaspalvelua kohtaan.
  • Toivomme sinulta sujuvan suomen kielen lisäksi myös hyvää ruotsin ja englannin kielen osaamista.
  • Aiemman asiakaspalvelukokemuksen sekä eläkeosaamisen katsomme merkittäväksi eduksi.
  • Tärkeää on kiinnostuksesi ja halusi kehittyä laaja-alaiseksi työeläkevakuuttamisen ja asiakaspalvelun osaajaksi, jota kohti etenet kattavan perehdytyksen kautta.
  • Vakuutat asiakkaat iloisuudellasi ja palvelutaidoillasi.
  • Työotteesi on joustava erilaisissa muutostilanteissa ja olet halukas oppimaan uutta jatkossakin. Palveluneuvojaa voi luonnehtia vuorovaikutuksen moniottelijaksi arjessa, jossa asiakastyötä tehdään omalla persoonalla.


Meille kannattaa tulla

Tarjoamme sinulle vaihtelevan, palkitsevan ja mielekkään työn asiakaspalvelussa. Jokainen päivä on erilainen ja tuo tullessaan uusia kokemuksia. Asiakaspalvelussa pääset konkreettisesti auttamaan asiakkaita heitä askarruttavissa kysymyksissä. Asiantuntevat ja kivat kollegat odottavat sinua.

Hyvä työelämä on meille tärkeää - tuemme sitä monella tavalla. Meillä on osaavat ihmiset ja innostava ilmapiiri. Teemme merkityksellistä työtä ja haluamme olla vetovoimaisin työelämän kumppani - vastuullisesti sinua varten.

Kiinnostuitko?

Hieno juttu tee meille työhakemus ja liitä siihen myös ansioluettelosi viimeistään 05.03.2021. Pyrimme täyttämään kesätyöpaikan maaliskuun aikana.

Valitulle henkilölle tehdään Ilmarisen käytännön mukaisesti luotettavuusselvitykset (luottotiedot, huumausainetestaus ja turvallisuusselvitys).

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian, viimeistään 05.03.2021, Manpowerin sivustolla olevan Hae tehtävää -painikkeen kautta. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin prosessin etenemisestä.
Tehtävää pääset hakemaan osoitteessa manpower.fi.

Lisätietoja hakuprosessista antavat Manpowerin Recruitment Consultant Suvi Väänänen (suvi.vaananen@manpowergroup.fi ) ja Recruitment Consultant Laura Parviainen (laura.parviainen@manpowergroup.fi).

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.