KIEHL'S SKIN PRO

KIEHL'S SKIN PRO, Tampere


Kiehl's aloitti toimintansa alun perin apteekkina New Yorkin East Villagen naapurustossa vuonna 1851, jossa liikkeemme sijaitsee vielä tänäkin päivänä. Olemme palvelleet asiakkaitamme yli 170 vuoden ajan tuomalla markkinoille tehokkaita ihon- vartalon ja hiustenhoitotuotteita. Tuotteemme valmistetaan luonnosta peräisin olevista raaka-aineista hyödyntäen viimeisimpiä teknologioita. Henkilökohtaisen ihokonsultaation ja tuotesuosituksen avulla pyrimme löytämään jokaiselle asiakkaallemme juuri heille parhaiten sopivat tuotteet. Kiehl'siltä löytyy tuotteita naisille, miehille, lapsille ja vauvoille. We Skincare About You!

Oletko seikkailunhaluinen tiimipelaaja? Tunnetko intohimoa ihonhoidon maailmaa ja tuotteita kohtaan? Oletko helposti lähestyttävä henkilö, joka rakastaa uuden oppimista ja innostuu uusien asiakassuhteiden luomisesta? Onko sinulla erityinen kyky tehdä jokaisesta asiakaskokemuksesta merkityksellinen? Jos vastasit kyllä, saatat olla juuri etsimämme tähtihenkilö!

L'Oréal Finland Oy etsii kauttamme Tampereelle vakituista Kiehl's -ihonhoidon asiantuntijaa,
Kiehl's Skin Pro


Työvuoroja on noin 4 päivää viikossa (n. 30h/vko) painottuen loppuviikkoon. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtäviisi kuuluu
- Kiehl's-ihonhoito, -vartalo, sekä -hiustuotteiden esitteleminen ja opastus asiakkaille
- Kiehl's-tuotteiden myynti määrätyssä myyntipisteessä sekä pisteen siistin yleisilmeen ylläpito
- Kiehl's-ihokonsultaatioiden tekeminen asiakkaille ihoanalyysilaitteiden avulla ja sopivien tuotteiden suosittelu konsultaation perusteella
- Tulosvastuu ulosmyynnistä
- Merkin arvojen kunnioitus ja intohimon osoittaminen brändiä kohtaan
- Brändin asiantuntijana ja lähettiläänä toimiminen

Tehtävässä menestyminen edellyttää
- Tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. kosmetologi)
- Vahvaa ihonhoidon ja kosmetiikka-alan osaamista ja kiinnostusta
- Esiintymishalukkuutta ja -kyvykkyyttä: et epäröi tarvittaessa tarttua mikkiin brändin tavaratalotapahtumassa
- Kielitaidosta saat plussaa!
- Asiakaslähtöisyyttä ja helposti lähestyttävää otetta - olet aidosti kiinnostunut asiakkaiden tarpeista
- Hyvää kuuntelutaitoa ja kykyä kohdata asiakas lämmöllä ja empatialla
- Kykyä luoda asiakkaalle uniikkeja ja mieleenpainuvia kokemuksia
- Motivoituneisuutta sekä vahvaa kommunikaatio ja organisointikykyä
- Myynnillistä otetta ja intoa saavuttaa asetetut tavoitteet
- Todellista tiimipelaajan luonnetta

Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän laadukkaiden tuotteiden parissa. Saat mahtavat työkaverit, ja pääset edustamaan tunnettua ja arvostettua ihonhoidon huippubrändiä.

If you have a spirit of adventure and a talent for serving others, we invite you to build a career at Kiehl's!

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian, painamalla ilmoituksessa olevaa Hae-painiketta ja jättämällä CV:si ja mahdollinen hakemuskirjeesi tehtävään. Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerin Delivery Manager Alma Rista [email protected].

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.