Kiinteistöpäällikkö - Laihian Tilapalvelu Oy

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.Tule työskentelemään Laihian Tilapalveluille - etsimme uutta KIINTEISTÖPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen!

Laihian Tilapalvelu Oy vastaa Laihian kunnan omistamien kiinteistöjen rakennuttamisesta, kiinteistönhoidosta, kunnossapidosta ja tilahallinnasta. Tilapalvelu hallinnoi Laihian kunnan omistaman rakennuskannan lisäksi Kiinteistö Oy Laihian Vuokratalojen rakennuksia. Rakennuskantaan kuuluu kattavasti hoitoalan, opetusalan, yritysten ja asuntopuolen kiinteistöjä. Palveluksessamme on tällä hetkellä 9 henkilöä.

Etsimme nyt uutta kiinteistöpäällikköä monipuoliseen ja vastuulliseen työnkuvaan vakaaseen yritykseemme.

Kiinteistöpäällikön tehtävään kuuluu mm.:

* Kiinteistöjen korjausrakennusprojektit
* Uudisrakentamisprojektit
* Kunnossapidon suunnittelu
* Työmaavalvonta
* Esihenkilötyö

Haemme tehtävään henkilöä, jolta löytyy jo aiempaa kokemusta kiinteistöpäällikön tehtävistä, kokonaisprojekteista ja eri toimintojen kilpailuttamisesta. Näyttöjä tulisi olla myös kunnossapidon suunnitellusta ja PTS-suunnitelmista sekä ymmärrystä taloushallinnosta ja hyvät IT-taidot. Koulutuksen osalta sinulta tulisi mielellään löytyä vähintään alempi korkeakoulututkinto sekä perehtyneisyyttä talonrakennustekniikkaan tai tehtävään tarvittavat muut vahvat ja vastaavat tietotaidot. Tehtävään kuuluu hallinnollisena esihenkilönä toimiminen, operatiivisesta toiminnasta vastaa työnjohtajamme, sekä tarvittaessa toimitusjohtajamme sijaisena toimiminen. Tehtävässä vastaat toimitusjohtajalle.

Henkilöltä etsimme aktiivista ja huumorintajuista persoonaa, jolloin sovit meidän samaan henkiseen porukkaamme! Arvostamme oma-aloitteista otetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyökykytaitoja. Asenteesi sekä valmiutesi ja halukkuutesi oppia uutta on tärkeää. Meille tärkeintä ovat ihmiset, työntekijämme, ja tämä kuvaa mielestämme myös työyhteisömme työilmapiiriä!

Työsuhteessa noudatetaan AVAINTES:siä ja palkkaus sovitaan aiemman kokemuksen / koulutuksen mukaan. Toivomme sinun pääsevän töihin paikan päälle, mutta käytössämme on myös hybridityömalli tietyin työaikajoustoin.

Kiinnostuitko?
Rekrytointia hoitaa Experis/ManpowerGroup. Hae tehtävää oheisen hakulinkin kautta ja liitä mukaan CV:si ja/tai hakemuskirjeesi sekä palkkatoiveesi. Rekrytointia viedään eteenpäin jo hakuajan sisällä, joten hakea kannattaa mahdollisimman nopeasti. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, töiden aloitus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen rekrytointikonsultit
Niina Kronqvist, puh. 040 516 9903, [email protected] sekä
Miia Sinkko, puh. 040 193 0347, [email protected].

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.