Kirjanpitäjä, Hamina

Rantalainen on yksi Suomen suurimmista tilitoimistoista. Tällä hetkellä Rantalainen palvelee yli 40 eri paikkakunnalla työllistäen noin 1000 ammattilaista. Rantalainen tarjoaa monipuolisia taloushallinnon, henkilöstöhallinnon ja yritysverotuksen palveluja erikokoisille yrityksille ja yhteisöille. Tutustu meihin tarkemmin nettisivuillamme. https://www.rantalainen.fi/

Etsimme asiakkaallemme osaavaa ja ammattitaitoista KIRJANPITÄJÄÄ Haminan toimistoon.

Kirjanpitäjänä Rantalaisella vastaat itsenäisesti nimettyjen asiakkuuksien kirjanpidosta tilinpäätöksineen ja toimit omassa tiimissäsi aktiivisena jäsenenä toimintaamme kehittäen. Olet säännöllisesti yhteydessä asiakkaisiisi heidän liiketoimintansa kehittämiseksi talouden näkökulmasta. Vastaat omalta osaltasi konsernin prosessien toteutumisesta työssäsi. Raportoit tehtävässä toimistosi palvelupäällikölle.

Arvostamme soveltuvaa koulutusta ja KLT-tutkintoa, reipasta otetta asiakaspalveluun sekä kykyä ja halua työskennellä modernien ohjelmistoratkaisujen parissa, mutta ennen kaikkea tekemisen meininkiä! Asiakkaidemme taloushallinnon hoitamiseen käytämme mm. Netvisoria ja Procountoria, mutta muidenkin ohjelmistojen hallitseminen tai oppimiskyky on etu. Työskentelet pääasiassa suomeksi mutta englannin kielitaidosta on hyöytä kansainvälisten asiakkaidemme kanssa.

Rantalaisella sinua odottaa vastuullinen tehtävä yhdestä Suomen moderneimmista tilitoimistoista. Tarjoamme hyvän työympäristön, liukuvan työajan ja laajat etätyömahdollisuudet, reilun arvomaailman sekä mahdollisuuksia oman ammattitaidon kehittämiseen. Saat myös hyvän tuen tehtävässäsi menestymiseen. Yksi Rantalaisen tärkeimmistä tavoitteista on luoda avoin ja luotettava työympäristö, jossa työntekijän ajatuksilla ja ideoilla on aidosti merkitystä. Tutustu Rantalaiseen lisää ja lue mm. henkilöstöeduistamme https://www.rantalainen.fi/tyopaikat/henkilostoedut/

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä CV:lläsi sivuston manpower.fi kautta. Suosittelemme osoittamaan tehtävään kiinnostuksen hyvissä ajoin, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa.

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä ManpowerGroupin kanssa ja lisätietoja tehtävästä antavat Recruitment Consultant Suvi Väänänen, suvi.vaananen@manpowergroup.fi ja Recruitment Consultant Laura Parviainen laura.parviainen@manpowergroup.fi .

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.