Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Salitarjoilijoita Hailuotoon

Ravintola Frans Kitchen & Bar on A la carte ravintola Marjaniemessä entisellä luotsiasemalla. Ravintolassa pyritään käyttämään paikallisia raaka-aineita ja terassilta on upea merinäköala.

Haemme kesäsesonkiin
SALITARJOILIJOITA työskentelemään asiakasyrityksessämme

Tarjoilijan tehtävässä toimit salitarjoilijana ja otat maksuja vastaan kassalla. Pidät myös yllä yleistä siisteyttä ja olet huolellinen ja vastuuntuntoinen.

Sinulla on reipas työote kiireisen arjen keskellä ja sinulta löytyy työkokemusta ravintola-alalta. Sinulta löytyy sekä hygienia- että anniskelupassi. Suomen kielen lisäksi pärjäät englannin kielellä, muu kielitaito on sinulle eduksi.
Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen kesätyön poikkeuksellisissa luonnonkauniissa maisemissa, meren äärellä Hailuodossa. Mukavan työyhteisön lisäksi seuranasi saarella on vilinää ja vilskettä tuovat kesävieraat ja turistit. Työsuhteessa saat kattavan perehdytyksen ja tarvittaessa majoituskin onnistuu.

Työsuhde on määräaikainen kesätyö, joka alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja kestää suunnilleen elokuun puoleen väliin. Ravintola on avoinna joka päivä klo 11.00-21.00, tarjoamme sinulle täydet työtunnit.
Toimi nopeasti! Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hae tehtävää heti tai viimeistään 13.7.2020 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Pia Leinonen puh. 040-570 1065 tai pia.leinonen@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.