Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Kokoonpanija / Koneenhoitaja

Haemme asiakkaallemme näppäräsormisia

KOKOONPANIJOITA / KONEENHOITAJIA Vaasaan vuoden lopussa alkavaan työhön.

Tehtävässäsi käytät niittauskonetta/automaattia, johon asetellaan niitattavat osat. Tehtävänäsi on myös teollisuuspesukoneen käyttö. Työ on monipuolinen ja räätälöidään valittavan henkilön osaamisen mukaan. Käsiteltävät metalliosat ovat pieniä, joten työ soveltuu erinomaisesti myös naiselle. Sinut perehdytetään tehtävään.

Löytyyhän sinulta näppärät sormet, tarkkuutta ja huolellisuutta. Sinulta löytyy mahdollisesti myös taustaa teollisuudesta, mutta tärkeintä on kokemus käsillä tekemisestä.

Olethan myös:

  • kuvanlukutaitoinen (osaat kuvallisen ohjeen mukaan koota kappaleet muottiin)
  • yhteistyökykyinen
  • reipas ja omatoiminen

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä tehtävässäsi ja laajentaa osaamistasi metallialan osaajien tukemana. Tarjoamme myös siistit ja viihtyisät työtilat ja mukavan työyhteisön. Työ on aluksi määräaikainen 6kk, jonka jälkeen yritys on halukas pitkiin työsuhteisiin.

Toimi nopeasti! Tehtävät täytetään heti oikeiden henkilöiden löydyttyä.

Hae tehtävää viimeistään 7.11.2019 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala puh. 040-652 8481.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.